Mi az amiért a leghálásabbak vagytok az életben/vagy amire a legbüszkébbek vagytok?
A leghálásabb azért vagyok,mert apám egymaga férfi létére felnevelt 3 lány gyereket.
A legbüszkébb a fiamra vagyok,aki 20 évesen sokkal többet elért az életben mint amiről én valaha is álmodhattam volna.
hálás vagyok a szüleimért, és azért hogy szeretetben felneveltek :)És hálás vagyok a sorsnak a barátnőmért, remélem még tartogat a számunkra egyet s mást :)
büszke vagyok az eddig elért iskolai eredményeimre :)
A leghálásabb Allahnak vagyok a hitemért, a vallásomért.
Legbüszkébb pedig a szüleimre és a férjemre.
Hálás vagyok a szüleimnek, hogy felneveltek, és Anyukámnak, hogy nem hagyta, hogy szétcsússzak Apukám halála után. Hálás vagyok a Bátyámnak, mert csodálatos testvér.
Büszke vagyok a tanulmányi eredményeimre, és arra, hogy végre ki tudtam lépni egy nagyon rossz kapcsolatból.
Legbüszkébb a feleségemre,kisfiamra, és a szüleimre, hogy felneveltek.
Ugyanezekért hálás is vagyok, illetve a munkámért, boldog életemért.
25/F
Az eszemre.
Van, akit a sors különleges szépséggel, vagy művészlélekkel áld meg, a szerencsésebbeknek mindből maximum jut, én simán csak okos vagyok :)
A családom szerint dramatizálok és igenis szép vagyok, én nem így gondolom, de örülök, hogy jó eszem van, és hogy a tudásvágy a függőségem :)
Hálás a szüleimnek és nagyszüleimnek vagyok, mert mindig támogattak és felneveltek. Büszke saját magamra vagyok, mert szerintem jó ember lettem és minden húzósabb helyzetben meg tudom látni a pozitívat. A nyelvvizsgámért és a diplomámért is büszke vagyok még. :)
De a legnyagobb hálával a Jóistennek tartozom, amiért vezet az utamon.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!