Most komolyan, hogy lehet így élni?
a ma reggelem is rohadt jó volt,arra keltem fel,hogy anyámék k.rvaanyáznak egymásnak
állandóan a veszekedés megy,már el se tudnám szinte képzelni egy napomat se anélkül,hogy ne ordibálnának...
ráadásul anyám meg idegbeteg vagy nem tudom micsoda,de bakker,felhúzzák a fűtést,van idebent vagy 30°,én meg majd' besülök,ezért rövidgatya meg nyáripóló van rajtam,és anyám azzal fenyeget,amikor lemegyek a földszintre,hogy nekem jön,meg ilyenek,mert nem akarok felöltözni.
de k.rva életbe,így is melegem van,hova öltözzek még fel???
attól még,hogy ő fázik ilyen dögmelegbe is,attól még nem mindenkinek kell fáznia -.-"
annyira ideges vagyok,ráadásul eddig egésznap egy banánt ettem,és éhes vagyok,és nm enged le enni,amíg nem öltözök fel -.-
annyira gyűlölöm,hogy az lehetetlen
most őszintén,hogy lehet így élni?? hogy értessem meg vele,hogy attól,hogy ő még nyáron,40°-ba is ott didereg,attól még nekem nem muszáj fáznom?
szerintetek normális?
14/L
Örülj hogy jó meleg van. Nálunk azért szólnak ha feljebb kapcsolom a fűtést.
Én vastag pulcsiban vagyok itthon.
Csak, hogy megvédjem édesanyádat. Én csak 20 éves vagyok, de nem bírom elviselni, ha 25 foknál kevesebb van az adott helyen, ahol vagyok. Ilyenkor télen, ha kimegyek akkor 3 pulcsinál kevesebben el sem indulok otthonról. (plusz kabát persze.) Most is pl. itthon vagyok a szüleimnél, van kb. 21 fok, én meg meleg pulcsiban és takaróval ülök a gép előtt. Ha tehetném és az én lakásom lenne én is felcsavarnám a fűtést. Szerencsére a saját lakásomban, ahol a párommal lakom, mindig meleg lehet, mert mindketten fázósak vagyunk. Plusz még nekem pajzsmirigy problémáim is vannak, amiktől szintén fázik az ember.
Azt meg igazán megtehetnéd, hogy amíg lemész a konyhába ennivalóért, felveszel egy melegítőalsót meg egy pólót. Utána a szobádban levetheted, ha megetted az ebédet vagy beszerezted a kaját.
Veszekednek? Csukd magadra az ajtódat és hallgass fülesen zenét. Aztán költözz el kollégiumba. (Ahol amúgy távhő van és befűtenek télen elég rendesen.. akkor ott mit fogsz csinálni? Leszereled a radiátort?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!