Most komolyan, hogy lehet így élni?
a ma reggelem is rohadt jó volt,arra keltem fel,hogy anyámék k.rvaanyáznak egymásnak
állandóan a veszekedés megy,már el se tudnám szinte képzelni egy napomat se anélkül,hogy ne ordibálnának...
ráadásul anyám meg idegbeteg vagy nem tudom micsoda,de bakker,felhúzzák a fűtést,van idebent vagy 30°,én meg majd' besülök,ezért rövidgatya meg nyáripóló van rajtam,és anyám azzal fenyeget,amikor lemegyek a földszintre,hogy nekem jön,meg ilyenek,mert nem akarok felöltözni.
de k.rva életbe,így is melegem van,hova öltözzek még fel???
attól még,hogy ő fázik ilyen dögmelegbe is,attól még nem mindenkinek kell fáznia -.-"
annyira ideges vagyok,ráadásul eddig egésznap egy banánt ettem,és éhes vagyok,és nm enged le enni,amíg nem öltözök fel -.-
annyira gyűlölöm,hogy az lehetetlen
most őszintén,hogy lehet így élni?? hogy értessem meg vele,hogy attól,hogy ő még nyáron,40°-ba is ott didereg,attól még nekem nem muszáj fáznom?
szerintetek normális?
14/L
Megértelek, de sajnos nem ők az egyetlenek. Anyósoméknál nincs nap, h ne üvöltöznének, feleségemet gyerekkorában folyamatosan verték. Az én édesanyám alkoholista volt, ha ivott (ami nem ritka esemény volt) szintén cirkuszolt édesapámmal. És ehhez hasonlót nem néhányat tudnék mondani. Nincs más ötletem:
1. Túlélni.
2. Minél előbb elhúzni otthonról. (koli, egyetem, stb.)
Sok sikert!
mond el egy barátodnak, és hozass vele kaját :D
ha meg rosszul leszel, mert nem eszel, akkor meg egy depressziós anyukád lesz nem idegbeteg. melyik jobb?
emellett öltözz fel és menny el boltba. ja meg próbálj meg felhalmozni dugikaját :)
1. Ha nem figyelsz akkor te ugyanúgy fogsz káromkodni mint a szüleid,és észre sem fogod venni,mert már most mindennapos nálatok(már az írásodból is kitűnik,hogyha mérges vagy,te is káromkodsz)
2.Igazad van,hogy azért mert valaki 30 fokban fázik a másiknak még lehet melege.
De ha annyira éhes vagy,miért nem húzol fel egy melegítőt,majd lemész enni,és fent a szobádban újra sortot veszel fel??Inkább éhezel??(ennek mi értelme van??)
köszönöm az eddigi válaszokat
13:27 az durva :/ nekem apám szokott inni,bár nem annyira sokat....csak pont annyit,hogy utána egész nap ordibál mint egy idegbeteg...
13:25 mondjuk jah,eleve agresszív természetű vagyok,de így,hogy "ez"ek között éljek?
" 13:36 azért,mert ha most felöltöznék,anyám azt hinné,hogy ő nyert,és hogy mindig ugráltathat,mint gy óvodást,hogy mit vegyek fel"
Ismered azt a mondást,hogy "okos enged,szamár szenved" ??
Ha anyád versenyezni akar veled,hogy kinek van igaza,akkor bizony kérdés ki az okos..és ki a szamár..
Én magasról letojnám,hogy nyerésben érzi magát vagy sem.Ha éhes vagyok,és enni akarok akkor lemegyek és eszem.Ha nagy kabátban kell kellem ezért akkor felveszem a kabátot és a dunyhát is magamra terítem.Hagy örüljön a lelke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!