Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek önző? A...

Hogyan ne legyek önző? A férjem bulizik én meg itthon ülök.

Figyelt kérdés

Fiatal házasok vagyunk én gyeden vagyok a kislányunkkal. Mióta terhes lettem, tulajdonképpen sehol nem voltunk. Egyszer-egyszer étterem, vagy gyros, de ennyi.

Tegnap szólt, hogy a barátja elhívta bulizni, ma estére.

Most hívtam, tök jól szórakoznak, én meg itthon ülök. Annyira szarul esik. Ha előbb szólnak le tudtunk volna rendezni gyerekfelügyeletet, én is szívesen mentem volna.

2012. jan. 21. 21:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Túrórudi, egyet értek veled!

Ha egy férfi egy barátjával van (pasik egymás közt), akkor ezt miért nem tudjátok megérteni???????

Vagy nálatok az a természetes, ha amikor a barátnőtökkel vagytok, megy a férjetek is?????????

Az a férfi nem jár nagyon sehova. Nem normális, aki azt írta, hogy így kezdődik a megcsalás, hasonlók! Kedves válaszoló, jobban jártál, ha meg sem szólaltál volna, bár a 0% magáért beszél. Tehát egy házasságban már senki se menjen sehova, se a férjem a haverjaival, sem én a barátnőimmel. mert annak megcsalás lesz a vége?????? De akkor dolgozni sem engedem el!!!!! Hátha ott is megcsal!!!! Nem?

Kérdező! Neked nem azzal van a bajod, hogy a érjed elment, az ilyen megkeseredett, nekedselegyenjó szöveggel ne foglalkozz!!! A te igazi bajod, hogy te is i szeretnél mozdulni, mint ahogy a férjed, és jól látod, irigy vagy (ez érthető). Beszéld le anyukáddal, vigyázzon a babóra, ti meg menjetek el moziba, vacsizni...

2012. jan. 22. 09:36
 22/27 A kérdező kommentje:

Nekem sajna nincsenek barátaim. Akik voltak, azok a kollégiumi éveim alatt lettek azok. Kb öt lányról beszélünk. Ebből négy elidegenedett tőlem, amikor én már házasságot terveztem, utána meg, hogy jön a baba.

Az egyetlen barátnőmmel meg csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot, mert külföldre ment.

A korosztályom kinéz, mert anya vagyok, az idősebb korosztály meg azért, mert fiatal anya vagyok.

2012. jan. 22. 09:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2012. jan. 22. 09:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársaiddal nem tudsz összejárni? Én velük szoktam, mert a barátaim messze laknak (felköltöztem a fővárosba).

Nincs olyan munkatársad, aki szintén babázik?

2012. jan. 22. 10:30
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek.Én is ebben a cipőben járok, a férjem kb. fél évente elmegy egy buliba, és undorítóan tudok ilyenkor hisztizni,bár két pici van.Tudom, hogy nincs igazam, és szégyellem is magam miatta....

Csak ugye már 4. éve ülök itthon, unatkozom és irigykedek rá.Eljárni kettesben lehetetlen, két kicsire max a nagyszülők hajlandóak vigyázni, de 200 km-re vannak.

2012. jan. 22. 15:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Bébiszitter?
2012. jan. 22. 15:06
 27/27 A kérdező kommentje:
21 és 22 évesek vagyunk .
2012. jan. 23. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!