Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egyfolytában bulizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyfolytában bulizik. Már nem tudom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egy éve élünk együtt. És nincs olyan hétvége hogy ne menjen föl. Ha én nem megyek vele akkor is megy. Anyagilag nem állunk olyan jól hogy fölmenjen minden hétvégén. Én 21 éves vagyok, ő 26 lesz decemberbe. Ha felmegyek vele akkor sincs velem mindig beszélget meg elvan a haverokkal. Meg soha nem bírja megállni, addig iszik míg van pénze. Mit csináljak elegem van.
2009. okt. 1. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
hagyd ott.
2009. okt. 1. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, az lesz a legjobb megoldás! Aki piás, azzal nem érdemes hosszú távra tervezni, később még többet fog inni. Nem is értem eddig miért nem hagytad ott? Már csak az hiányzik, hogy beszólj neki piásan valamit, aztán majd megver... Szerintem ezt nem kellene megvárnod. HA meg még 26 évesen is az a legnagyobb gondja, hogy mikor milyen buliba menjen, akkor tanácsold neki azt, hogy nőjön végre fel, az élet nem erről szól. Persze, mindenkinek kell a lazítás, de nem ennyiszer, és ilyen mértékben. Nem való neki még egy "felnőtt" kapcsolat. Mondd meg neki, hogy mit gondolsz, és azt is, ha ezt csinálja, előbb utóbb csak a haverjai maradnak neki...
2009. okt. 1. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Szakíts vele szerintem is,éretlen még egy komoly párkapcsolatra.Ő nem felnőtt ember,teljesen olyan,mint egy tini.Nem érdemes vele vesződnöd,sajnos nem te fogod őt felnőtté tenni.
2009. okt. 1. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
hát sztem ő még baromira nincs arra felkészülve h együtt lakjon egy csajjal, és valjuk be, 21 évesen még tesem vagy az a tipikus "háziasszony". mind a 2en fiatalok vagytok még (ő már nemannyira, az tény, de viselkedéséből ítélve igen). sztem költözz vissza a szüleidhez, vagy hagyd ott végleg.
2009. okt. 1. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
a férfiak ilyenek. és nem, nem fognak megváltozni. -_-
2009. okt. 1. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:

ezaz 14:01es, általánosítsunk :D

amúgy meg beszélj vele és mondd el neki h ez nagyon zavar téged, meglátod egy hónapban h mi történik, ha nincs változás, teljesen jogosan hagydott, és mond el neki h azért volt mert nem változtatott egy olyan dolgon ami téged nagyon zavart. :)

18/F

2009. okt. 1. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Volt hogy adtam neki egy hónap próba időt. Az a baj hogy a sok barátja viszi mindig. Képesek egész éjjel hívogatni és nem hadják békén. Ki kell kapcsolni a mobilját. Az egyik válaszolónak a válaszom pedig az hogy engem a szüleim 15 évesen elhadjtak azóta egyedül tartom el magam. De ő még gyerek az biztos. Szeretem és még küzdeni akarok érte.
2009. okt. 3. 10:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Látom a változást de még mindig nem az igazi.
2009. okt. 3. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Adj neki ultimátumot. Mond meg hogy neked ez így már nem megy változzon meg vagy fel is út le is út. Hosszú távon ezzel magadat óvod meg a csalódásoktól. Ha 26 évesen a bulik fontosabbak neki mint te, akkor szerintem neked se egy ilyen srácra van szükséged.
2009. okt. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!