Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek önző? A...

Hogyan ne legyek önző? A férjem bulizik én meg itthon ülök.

Figyelt kérdés

Fiatal házasok vagyunk én gyeden vagyok a kislányunkkal. Mióta terhes lettem, tulajdonképpen sehol nem voltunk. Egyszer-egyszer étterem, vagy gyros, de ennyi.

Tegnap szólt, hogy a barátja elhívta bulizni, ma estére.

Most hívtam, tök jól szórakoznak, én meg itthon ülök. Annyira szarul esik. Ha előbb szólnak le tudtunk volna rendezni gyerekfelügyeletet, én is szívesen mentem volna.

2012. jan. 21. 21:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Menj el Te is külön.

Tesóméknál tök jól müködik.

2012. jan. 21. 22:25
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi, hogy ezt írom, de ezt nem most rontottad el.

Én elfogadtam, hogy a babával én vagyok itthon, egyrészt mert én akarom nevelni, másrészt mert szerencsére anyatejes. Ő még csak 3 hónapos. Megállapodtunk: neki van hetente két szabad estéje. Ilyenkor elmegy munka után sörözni vagy csak beszélgetni a haverokkal. Viszont a hétvége a miénk, akkor csak együtt vagyunk 3-an vagy nagyszülőkhöz megyünk. Emellett nekem is van hetente 1 napom ( vagyis kb 3-4 órám két szopi között) amikor én megyek valahová.

A közös programot sem ő fogja megszervezni :-( Ha te nem teszed, nem nagyon lesz. Ilyenek a férfiak sajnos :-( Mi kb 2-3 hetente leadjuk a babát és elmegyünk moziba vagy csak sétálni.

Az nagyon önző volt tőle, hogy nem hívott téged, de ha ő is utolsó pillanatban tudta meg, akkor nemet mondhatott volna.

Ilyen hajnalban meg másnap jön haza még sosem volt. Lehet, hogy lesz. Egyszer :-)

Menjetek el holnap moziba :-)

2012. jan. 21. 22:33
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

Hehe, édesek az ilyen megcsalt, megkeseredett, kezüket dörzsölő, hanekemszarmásnakselegyenjobb válaszadók. :))

Kérdező, ne foglalkozz velük. Azt mondod, nyáron bulizott utoljára. Most január van. Tegnap szólt, nem indulás előtt fél perccel, ha nagyon akartad volna, meg tudtad volna oldani a gyerekkérdést. Fél évenként egy esti sörözés a haverokkal olyan nagy bűn?

2012. jan. 21. 22:42
 14/27 A kérdező kommentje:

Sajnos ha a falat lekaparom sem tudtam volna megoldani a gyerekfelügyeletet.

Az én szüleimre tudjuk csak bírzni, édesanyám pedig kikötötte hogy jó három négy nappal előbb szóljak.

Hiába hívtam tegnap, a mai napra vendégségbe hivatalosak. Anyukám könyvklubbos, ezért is kell időben szólnom.

2012. jan. 21. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
26%
A kérdezőnél erős elsárkányosodást vélek felfedezni. Tudom, le leszek szavazva, de nem baj. :D
2012. jan. 21. 23:00
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet túl bensőséges a kapcsolat az édesanyáddal, ha ilyen kikötései vannak. Legalább a férjeddel őrizd meg a jó viszonyt, és ne rontsd el ilyen kicsinyességgel. Ha minden héten csavarogna, igazat adnék neked, de ezt így kicsit eltúloztad. Kérj cserébe te is egy kimenőt, amikor ő vigyáz a kölökre, ez neked is jár.
2012. jan. 21. 23:03
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Talán még visszafordítható a folyamat, de a jelei mindenesetre már mutatkoznak. Könnyen érhet el ellenkező hatást vele. :)

2012. jan. 21. 23:05
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

pont mint Te :) csak enyém 2 éves... :)

férjem tényleg ritkán megy el szórakozni, akkor sem bulizni, inkább horgászni vagy télen autót szerelnek a haverokkal. de néha olyan rossz itthon egyedül szombat este :) a sörözést munka után "elintézi" heti 2x, annak meg kifejezetten örülök, nem a közös esténket veszi el :D

holnap foglalj jegyet színházba, szólj a szüleidnek és érezzétek majd jól magatokat! :)

2012. jan. 22. 01:06
 19/27 A kérdező kommentje:

Imadlakemese

Pontosan ezért tettem fel a kérdést! Nem akarok házisárkány lenni. :(

Amúgy végül sikerült összevesznünk.

Felhívtam, hogy mikor érkezik, mert zárom az ajtót (régi típusú zár, nem tudunk kulcsot másolni) Erre leszidott, hogy minek zárom be. Mondta, hogy első vonattal jön, hát jött a harmadikkal.

2012. jan. 22. 07:47
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nem vagyok házas, szóval nem foglak kioktatni arról, hogy hogyan is kell viselkedni ilyen helyzetben. Igazándiból józan paraszti ésszel végiggondolva egyértelmű, hogy a házasság nem azt jelenti, hogy 0-24-ben együtt kell lenni. Sokak szerint a jó házasság titka a sok külön szervezett program, a barátságok megtartása, mert így nem untok rá egymásra hosszú távon sem. Az pedig nem vészes, hogy félévente egyszer elmegy bulizni.

Beszéljétek meg, hogy legközelebb elmentek együtt.

A kulcsos kérdés általánosságban is gáz, mi az, hogy régi típusú zár? Akkor 1 kulcs van hozzá? Mi van, ha az az 1 elveszik? Cseréljétek le a zárat, és legyen mindenkinek külön kulcsa. Azt hittem, hogy ez manapság már alap az embereknél...

2012. jan. 22. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!