Szerintetek ez a ruha túl kihívó lenne, igaza van anyának? Miért teszi ezt mindig?
A barátom gimis és a sulijában lesz egy bál,ez az év egyik legnagyobb eseménye az év közben.Elhívott,de mondtam neki,hogy nincs semmilyen ruhám,amit felvehetnék és most anya nem fog pénzt adni.Erre Ő megvette a ruhát és egy hozzá illő magassarkút.
Anya kiakadt,hogy az a ruha nem korombelieknek való és nem örül neki,hogy a barátom mindent megvesz nekem,mert ez neki kellemetlen.
Tényleg sok mindent vesz a barátom ajándékba,de nem én mondom neki,hanem csak úgy meglep velük,én pedig örülök neki,mert tudom,hogy anya nem venne olyan dolgokat,mint amiket Ő vesz,mert anya nem szereti a márkás dolgokat,szerinte felesleges sokat költeni ruhákra,kiegészítőkre vagy parfümre...
De anya nem ismeri a barátomék anyagi helyzetét,nagyon gazdagok,akármit megengedhetnek maguknak és a barátom mondta,hogy Ő azért vesz nekem mindig ajándékot,mert szeret és boldognak akar látni.
Tegnap is elkezdett velem üvöltözni,mert megtudta,hogy már lefeküdtem a barátommal és néha ott alszok náluk...teljesen kiborultam,hajnalig nem tudtam elaludni és ma felvételit írtam,kialvatlanul mentem és azért haragszik,mert nem mondtam el neki azt,hogy mi van a barátommal.
Ha elmondtam volna,akkor csak veszekedés lett volna a dologból,mert Ő állítja,hogy tudja,mi a jó nekem.
Azért nem mondtam el,mert tudtam,hogy sosem engedné,hogy ott aludjak náluk.
Nem értem,hogy miért nem fogja fel,hogy nem vagyok 5 éves,akinek megmondhatja,hogy mit lehet és mit nem.
A kérdéseim a következők:
Szerintetek a fenti ruha tényleg nem való nekem(nekem amúgy nagyon tetszik)?
Anya miért csinálja ezt?
Mit csináljak,hogy leszálljon a barátomról és rólam?
Köszönöm szépen előre válaszaitokat!
Szerintem a ruha nagyon csinos! Magas sarkút is felvehetsz hozzá de ne azt a nagyon k.rvásat tudod amiben szinte ki van feszítve a lábad, csak valami szolidat, ami a korodhoz illik.
Amúgy jó ízlése van a barátodnak hogy ilyen szép ruhát vett neked!
Az anyukád azért lehet kissé kiakadva mert kellemetlen neki hogy te mindent megkapsz a sráctól és nem akarja hogy olyan kép alakuljon ki rólad hogy egy ledér csaj vagy aki a pénzes hapikra bukik hogy mindent-mindent megkapjon tőlük... Olyan hogy is mondjam jó szóval... kitartott/eltartott... keresem a jó szót hogy ne bántsalak meg.
De ennyi idősen mint te vagy jogos hogy anyukád aggódik érted, mert te most úgy érzed hogy felnőtt vagy, de azért a tojáshéj még ott a kis fenekeden.
A szexuális életről nem kezdek el papolni, mert már elkezdted (hozzáteszem nagyon korán!), és remélem ha csinálod akkor ésszel csinálod!
És egy kérdés: hogy aludtál ott a barátodnál úgy hogy anyukád nem tudott erről?
Engem még 18 éves koromban sem engedtek ott aludni a pasimnál...
Ezek fényében én nem csodálkoznék ha anyukád bekeményítene és nem engedne el bálozni...
Önszántamból feküdtem le vele,én is akartam és tudtam,hogy már lefeküdt előttem lányokkal és sejtettem,hogy nehéz volt neki az,hogy már több,mint fél éve nem feküdt le senkivel...
8 hónapja vagyunk együtt,szeretem,nem azért tettem,mert elvártam volna cserébe bármit is.
18:31
Azt mondtam neki,hogy apánál alszom.
Nem beszél apával túl sokat,csak ha nagyon muszáj,így nem volt gond és eddig nem hazudtam neki bízott/bízik bennem.
18.31-es vagyok!
Pontosítanék: eddig bízott benned! De ezek után ugye nem gondolod hogy még fog?
Amúgy érdekesek a barátod szülei is hogy engedték hogy ott töltsd az éjszakát... ráadásul úgy hogy nem egyeztettek a te anyuddal emiatt...
Egyébként hogy védekeztek?
Nem is a ruha meg a cipő a legnagyobb probléma ebben.
Gondolom anyukád azért nem értékeli sokra a márkás ruhákat, cipőket, parfümöket, mert "tiltja a vallása", hanem mert nem tellik rá. Úgy vettem ki az írásodból, hogy egyedül nevel és nincs jóban apukáddal. Nem egyszerű egyedülálló anyaként gyereket nevelni a mai világban... Főleg anyagilag nem. Ezért nem kapsz márkás cipőket.
És most lásd egy magad kicsit kívülről: adott egy fiatal, végtelenül naív lány, akinek a barátja nagyon gazdag. Megvesz neki mindent, amire csak rábök a boltban, és mindemellett néhányszor nála is alszik, plusz lefekszik vele. És ez már nem a Micsoda nő. Mit gondolhatnak szerinted rólad az emberek? És anyukádról? Ezért hisztizik anyukád és nem azért, mert mindenáron tönkre akarja tenni a boldogságodat. Ő nem prostit nevelt, hanem egy jótanuló rendes kislányt.
"hogy nehéz volt neki az,hogy már több,mint fél éve nem feküdt le senkivel... "
Ez oltári nagy kamu. Emberek vagyunk és nem állatok. Egy úriember tud várni.
Hát akkor én csak tátom a számat, felteszem a kezem és megpróbálom majd a saját gyerekemet a megfelelő értékrend betartására nevelni.
Amit legnagyobb természetességként próbálsz feltüntetni, az nem az! Szerintem.
18:45
Óvszerrel védekezünk.
18:45
Nem prosti vagyok,soha nem kérek tőle semmit,magától megveszi.Régebben még mondtam neki,hogy ne csinálja és hogy semmi szükség ezekre,de rájöttem,hogy ennek semmi értelme,mert nem érdekli,tudja,hogy örülök neki és emiatt csinálja,nem azért,hogy lefeküdjek vele.
18:47
Nem erőltette a dolgot,de láttam rajta,hogy már szeretné és én is akartam,nem volt értelme várni.
Én merem remélni hogy nem fogom ennyire félrenevelni a lányom.
Most 11 éves, te csak 3 évvel vagy idősebb nála... atyaég!!!!!
Megáll az ész hogy ennyi idős KISLÁNY létedre úgy élsz mint egy utcaszéli prosti.
Ne csodálkozz ha az életben így is fognak kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!