Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám miatt folyton azt...

Az apám miatt folyton azt kívánom, hogy meghalljak! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most például a szülinapi bulimra írtam a meghívókat egy közös kis asztalt bevittem a szobámba és ezen írtam. Erre az idióta öcsém kitalálja,hogy sakkozni akar és csak úgy bejön lepakol az asztalról és kimegy. Apám erre: -Írd az íróasztalodon! De én napok óta azon írta és senkinek se volt vele semmi baja! Nincs ugyanannyi jogom használni a kis asztalt mint az öcsémnek?
2012. jan. 21. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Meghallj? De hát meghallottad, nem? Képzeld, van olyan gyerek, aki nem is tarthat szülinapi bulit. Talán neked sem kellene megengedni, lehet kicsit apadna az arcod mérete. De azért sajnállak ám, nagyon! :)
2012. jan. 21. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy öcsém, mindent megosztunk. Csak meg kell tanulni,hogy te vagy a nagyobb ,te kéne okosabb légy. S apáddal kapcsolatban... Ennél nagyobb gondod soha ne legyen vele...
2012. jan. 21. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Ó te szegény, annyira sajnállak :S. Amit otthon művelnek veled az elképesztő rögtön fordulj a gyermekvédő szolgálathoz, mert ez valami elképesztő hogy valakivel is meg kelljen osztani azt ami nem a tiéd. Ez valami frenetikusan szörnyű tett, hogy nevelni próbálnak.
2012. jan. 21. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Gondolj ilyenkor azokra, akiknek az apja alkoholista, agresszív, durva, verekedős... Na, azok akkor mit csináljanak??

(Többek közt én is így nőttem fel...)

2012. jan. 21. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:

- ha az öcséd csak úgy le tudott pakolni az asztalról, akkor gondolom te abban a pillanatban épp nem voltál ott, nem írtál akkor, tehát simán hihette azt, hogy te már végeztél. Persze megkérdezhette volna, de hát nem tette, erre normális hangon is lehet figyelmeztetni.

- ha eddig te használtad az asztalt, az öcséd miért ne használhatná?

- ha kell az öcsédnek az asztal, miért nem jó neked az íróasztalnál írni? Gondolom apukád felmérte a helyzetet, hogy te ott is ugyan olyan hatékonyan tudod a dolgodat csinálni a másik asztalnál is, nem létkérdés a közös kisasztalt használni.

- nem erős egy kicsit, hogy egy kisasztal használati joga miatt akarsz meghalni?

2012. jan. 21. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Először is csinálj rendet az íróasztalodon, b_i_atch! :-)
2012. jan. 21. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
(jav.: bi_a_tch)
2012. jan. 21. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Örülj neki. Nekem az öcsém kap enni, kap cigit, kap pénzt, kap ruhát. Én meg soha semmit nem kaptam. Mert én lánynak születtem. Csak ennyi gondod legyen.
2012. jan. 21. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!