Segítség apám folyton ba**ogat?
Nálunk szerencsére nem alkoholista az apám, de nekem is eléggé megnehezíti az életemet (attól függetlenül, hogy jól eltart) gyerekkoromban elég hiperaktív voltam és totál lenyomott nem hagy kibontakozni kb úgy ordibát velem meg kezelt mint egy felnőttet. Nem tudok önmagam lenni amíg itthon lakom.
Ha elutazok családtól pár napra totál más ember vagyok.
Tanuld meg függetleníteni magad töle érzelmileg. De csak akkor csináld, ha te úgy látod a legjobbnak. Én úgy tudom megvédeni magam ha falat rakok magunk közé. Ez se egy kellemes állapot.
Szerencsére sokat változott a faterom az elmúlt időben, de még mindig nem türi hogy teljesen önmagam lehessek a természetes energetikusabb szintemen.
Egy dolog amit biztosan jó hogy ne érezz utálatot, csak az életedet keseríted el vele
Kívülről úgí látom, hogy ha apukád alkoholista, de téged noszogat,
az azt jelzi, hogy ő is felfogja, hogy a saját életét elcseszte, de szeret téged, és azt akarja, hogy neked könnyebb legyen, ahhoz meg - valljuk be - tanulni kell.
Úgyhogy fordítsd le az ő szerencsétlen önkifejezési módszerét, és értsd meg, hogy tényleg tanulni kéne.
És ezekre a tárgyakra tényleg nem elég 40 perc.
Nem igaz, hogy legalább egyszer átolvastad az órán leadottakat, és a feladottakat, és még házit is írtál ?!
De végül is te is elcseszheted most az életedet.
Annyival több lesz legfeljebb az utcai pillangó, vagy a tróger, aki csak a testi erejéből tud megélni, de csak amíg le nem rokkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!