Most miköze van ehez? És miért kell folyton leégetnie? És ha "papucs" mit tegyek hogy ne legyen az? Mit okoskodik apám?
18éves lány vagyok, a barátommal már 1,5éve együtt vagyunk.
most is itt volt és apám mindig mondja rá hogy papucs:O
Fogalmam sincs miért lenne papucs mellettem.
Szeret engem, ez a papucsság? o.O
És apám mindig engem fikáz, hogy én elnyomom és csicskáztatom meg papucs mellettem a gyerek és úgy sajnálja. Barátom szerint nincs így. Egyáltalán nem papucs, kinyitja a száját, dönt, stb. tud érvényesülni.Nem bólogat mint 1 pincsi.
Meg cigizek már2 éve, és tegnap barátomnak adtam a cigit, h apám ne lássa, h én bagózok.
erre ma elkezdi apám a reggelinél, h az csak egy dolog hogy a pasim cigizik, de én ne merjem mert ez meg az lesz ha rájön...
meg hogy én szarul bánok a pasimmal, és apám annyira sajnálja emiatt, meg részvételét nyilvánitja hogy pont velem jött össze
Meg ilyen dumákat engedett el ma:O
és nem poénból.
Most mitől papucs mellettem? hogy énis elmondom a véleményemet meg amikor ittvan kinálom kajával meg minden? meg olykor megkérem h segitsen 1-2 dologban a pasim?
Vagy én nem vagyok ember? egésznap kussolnom kéne vagy mivan?
Ne foglalkozz Vele. Attól szerintem nem lesz papucs a férfi, ha besegít, sőt ez kéne, hogy legyen a normális.
Apukád pedig vagy nem bírja a párod és ezért csinálja, vagy ő otthon ahhoz volt hozzá szokva, hogy ül a tv előtt egy sörrel a kezében, Anyukád meg körbe ugrálta.
Ez ma már nem a női rabszolgaság kora.. szóval ha valami nem tetszik neki, akkor ez van. Ha együtt éltek a pároddal és nincs szükségetek az Ő anyagi támogatására, semmi köze hozzá, hogy Ti mit miért csináltok.
És ezt meg is mondhatod neki finoman. Fel kell világosítanod, hogy Te már nem a pici lánya vagy, akinek megmondhatja mit és hogyan csináljon.
és vagy akkor kap el ha elmegy a pasim és mondja h ő egy papucs meg én egy terrorista vagyok mellette és tönkreteszem
vagy akkor áll nekem ezekkel ha ittvan és pl csókolózunk vagy kinálom vmivel...
de mit kéne tennem? legyek 1 fűcsomó csendben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!