Apám folyton hallgatózik, és mindig mindent tudni akar. Titeket idegesítene?
Pl ha beszélek anyával bármiről, és ő csak 1-1 szót hall, akkor kitalál dolgokat, meg rákérdez, hogy ezt most mire mondtuk, stb -.-
Múltkor húgommal szórakoztunk a szobában, és valami olyat mondott, hogy "anya legyen a troll", de persze viccesen. Erre apa elkezd dühöngeni, hogy miért ge*izi le anyát :D Azt se tudtuk most mi a baja...
Kb 1000 hasonló dolog van.. :P
Meg bármit mondok (nem neki), akkor egyből kérdezget, hogy mi az, minek, stbstb..
nem ideges, de nagyon könnyen felhúzza magát.
Amióta az eszemet tudom, ilyen.. Folyton rákérdez mindenre.. :/
apám ugyanezt csinálja, dettó. beszélgetünk, halkan - anyámmal és húgommal, ő a ház másik végéből odakiált, hogy "mi? tessék? mi az?".
mást nem tehetsz, mondd neki, hogy "semmi gond, egymással beszélünk, nem rólad van szó".
apud hány éves? :D mert pl. enyém kezd átmenni nagytata üzemmódva kor miatt, kicsit olyan, mint amikor azt mondod, hogy "klimaxos nő". zsémbes és öreges. :/ :D
Iiigen, enyém is ugyanolyan mint a tiéd :D
Lassan 50 éves lesz amúgy.
A menzeszes ötlet jó :D
az enyém is hasonló, ha hallja h veszekedtünk anyával megvárja mig anya elmegy vagy vmi aztan feljön kérdezpsködni de mindent tudni akarok mit minek mikor miért,ha mobilon beszélek aztis kérdezi h kivel beszéltem, ha baratomhoz megyek megkérdezi miért megyek már megint mit csinaltok stb:D ha megkérem h vigyen fel a városba akkor mikor jövök hányra mit veszek stb:D valamiért mindig tudni akar mindent, ha anya beszél telefonon aztis tolem kérdezi h anya kivel beszél már mit beszélnek:D néha idegesito de már 20év alatt megszoktam:D
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!