Apám folyton hallgatózik, és mindig mindent tudni akar. Titeket idegesítene?
Pl ha beszélek anyával bármiről, és ő csak 1-1 szót hall, akkor kitalál dolgokat, meg rákérdez, hogy ezt most mire mondtuk, stb -.-
Múltkor húgommal szórakoztunk a szobában, és valami olyat mondott, hogy "anya legyen a troll", de persze viccesen. Erre apa elkezd dühöngeni, hogy miért ge*izi le anyát :D Azt se tudtuk most mi a baja...
Kb 1000 hasonló dolog van.. :P
Meg bármit mondok (nem neki), akkor egyből kérdezget, hogy mi az, minek, stbstb..
az ideális az lenne, hogyha apád is benne lenne a családi életbe vele is beszélgetnél, nem csak anyukáddal pusmognál elvonulva! Szegények biztos rossz lehet, hogy egész nap gürizik értetek, hogy meg legyen mindenetek ti pedig még csak nem is beszéltek vele. Igen kiérdezget, hogy mit miért 1/mért a gyereke vagy 2/egy háztartásban éltek 3/ az ő kenyerét eszed...
Szerintem neked se esne jól ha majd a gyereked kizár az életéből és nem avat be téged semmibe....Azért hallgatózik, meg kérdezget utánad, hogy egyáltalán beszéljetek valamit. Az a szomorú inkább, hogy te ezt nem érzed át.
Amúgy meg az én apám nem szokott hallgatózni, de pl. ő is megkérdezi, hogy hová megyek, meddig maradok, ha nem tetszik neki valami természetesen megkérdezi minek csináltam....képzeld nem idegesít.
Az írásod alapján egyébként nem lehetsz több szerintem 12 évesnél, úgy reméljük egyszer még átérzed a jelentőségét annak amit írtam
20N
Nem vagyok több 12nél, sőt, egyenesen ovis vagyok még :)))
Ha elolvastad volna a kommentjeim, láthattad volna, hogy anyámmal se beszélek annyira hűdenagyon. Ehhez vetted a fáradtságot, kedves okos, felnőttkém?
És nem elvonulok vele pusmogni, hanem a konyhába vagyunk és váltunk kb 10 szót. Hűűű... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!