Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs beleszólása...

Tényleg nincs beleszólása senkinek mert nem a mi gyerekünk?

Figyelt kérdés

Többször irták már fórumokon mikor panaszkodtam h semmi közöm hozzá mert nem az én gyerekem. Tesómról van szó és ahogyan viselkedik és bánik a gyerekével. Lassan már utálok itthon lenni,mert látom h hogyan bánik a gyerekkel. De olyan helyzetbe vagyok h maradnom kell. (lakáshitel,adóóságok.stb... a lényeg h úgy érzem segítenem kell anyukámnak mert egyedül nem bírná,na meg persze legalább a tesóm gyereke ha mástól nem tőlem meg anyámtól kap szeretetet)

Le sem irom miket csinál szegény kis 2 évessel,mert már a gondolattól a hajam égnek áll.

Csak vegyük a mai napot. Fél4kor elment érte a bölcsibe,most hozta meg. Szó szerint elrángatta fürdeni,még vizesen kihozta a fürdőből a jéghideg szobába,szegény pici csak didergett. Meg kiabélt vele h ilyen k.urva olyan k.urva igyekezz. Szegényke már arra összerezzen ha tesóm felemeli a hangját. Tisztára fél tőle. Anyám kérdezi tőle h nem éhes? Azt mondja a bölcsibe evett,ne zabáljon annyit. Anya adott neki enni,mert tesómat egyáltalán nem érdekelte h eszik e vagy sem.

Ha meg én vagy anyukám meg akarjuk szeretgetni akkor meg kirántja a kezünkből,h nem a mi gyerekünk nem árt neki egy két legyintés. Nem tudom mit szólna ha őt legyintenék meg párszor....

Úgy sajnálom szegény picit,de tesóm tisztába van vele h nem fogja anyukám kirakni mert akkor viszi magával kitudja hova agyereket. Csak Gyest kap munkát nem is keres egyáltalán. vagy ha igen,akkor olyat h ő ne tudjon a gyerekkel lenni szinte semmit. Ezelött pár hónapja dolgozott kb 3 hónapot,de akkor is én meg anyukám mentünk táppénzre vagy szabira h meg tudjuk oldania gyerek bölcsibe vitelét,és haza hozását. Tesómat nem is érdekelte a dolog. Ő még munka után rendszeresen iszogatni járt a munkatársaival.

Fontolgatom h kamerára veszem teloval h hogyan bánik a gyerekkel,és feljelentem a gyámügynél,de többen mondták h az nem bizonyíték,és lehet h intézetbe kerülne a gyerek. pedig ha biztosra tudnánk h hozzánk kerülne vissza akkor megtenném,meg akkor anya is kirakná a tesómat. De anyának több a kiadása mint a bevétele,én meg túl fiatal vagyok,20 éves.

És ezzel a tesóm is tisztába van. Így csak tűrünk,és próbálunk annyi szeretet adni a picinek amennyi lehetséges.

De van mikor jó napja van akkor tök kedves,meg mintha szeretné is a gyereket. de ő most lelkibeteg,mert kidpbta a pasija(akinek csak d.ugni kellett a tesóm,ezt még a barátnői is mondták neki,de ő szerelmes és nem hisz senkinek.Pedig a pasi is mondta neki h neki nem kell ugy barátnőnek h gyereke van).

Ja,és a gyereknek tesóm nem tudja h ki az apja. 3 férfival is csináltatott apaságoit egyik se jött be.

Anya mielött terhes lett akkor akarta kitenni a lakásból,mert nem bírta már elnézni az életmódját meg h miatta minket is megszólnak. Azt hittük h most h anya lett megváltozik. Hát csak rosszabb lett.

2012. jan. 20. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a testvérednek nagyon súlyos problémái vannak az agyával, és igenis azt gondolom, hogy egy családban ez pont olyan helyzet, amibe bele kell szólni. Én mindenképpen leülnék vele és nagyon komolyan, határozottan elbeszélgetnék, és igenis bemennék a gyámügyre, a beszélgetés kimenetelétől függetlenül.

A kicsi jelentős mértékben sérül ilyen "szülő" mellett és én ezt nem nézném el a testvéremnek és semmiképp nem hagynám annyiban. Előbb gyámügy, aztán kitenni az utcára gyerek nélkül. Ne szenvedjen már az a kicsi tovább.

2012. jan. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!