Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan temetési forma,...

Van olyan temetési forma, ahol nincs semmi vallási rítus?

Figyelt kérdés

Ateista vagyok, így mindenféle vallástól mentes temetést akarok majd. Van ilyen? Hogy néz ki?

Vallásosok kíméljenek!

2012. jan. 20. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ma 17:00-es: valószinüleg csak valaki idetévedt és csak úgy szórakozásból pontozott le, ennek semmi köze a válaszodhoz, ami szerintem (is) hasznos. Emiatt ne mérgelödj, idönként elökerülnek ilyen idióták.
2012. jan. 22. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Édesapámnak volt polgári szertartással a temetése. Polgári beszédet mondtak(önkormányzaton szokott szavalni a hölgy,őt kértük meg), a beszédet mi irtuk.
2012. jan. 24. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
3.válaszolónak: papot kérdeztem meg(mivel apumnak is polgári volt a szertartás),hogy így mi lesz apukám lelkével,nem akarom h emiatt a pokolra jusson. Azt mondta a temetés szertartásnak semmi köze nincs,ahoz h ki hova jutt.
2012. jan. 24. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Anyám temetése előtt pár nappal jött egy kellemes úr, elbeszélgettünk, fényképeket mutattam, majd elment...

a temetésen olyan beszédet rittyentett, hogy szem nem maradt szárazon...korrekt volt...

tisztelet érte utólag is.

2012. jan. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!