Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kb.300 ezer ft a temetés....

Ha kb.300 ezer ft a temetés. Akkor mennyi temetési segélyt szoktak adni?

Figyelt kérdés
Aki kapott az mennyit és aki nem annak mivel indkolták?
2009. okt. 1. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak apu temetés után 12000ft temetési segélyt adott az önkormányzat.Természetesen számlákkal kellet igazolni mennyi volt a temetés,és igen közel 300ezer ft volt.
2009. okt. 1. 10:54
 2/11 A kérdező kommentje:

de durva...az még a családi kosszorút se futja...

Félelmetes hogy a legegyszerűbb temetés is ennyibe kerül,nem elég hogy az ember a szerettét veszíti el még "ki is rabolják"!

2009. okt. 1. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egyfajta üzlet:(Egy kicsit durva leszek de végsóbúcsúnak borsos az ára!!
2009. okt. 1. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Szia! A mamám temetése 120.000Ft volt,de ez egy,egyszerű hamvasztásos,szórásos temetés volt!Sajnos én egyedül voltam,közalkalmazotti fizetéssel!És ezért volt ilyen temetés!De nagyon szép volt így is!Temetési segélyt 30.000forintott kaptam,az önkormányzattól!!Amikor mentem intézni a hivatalos dolgokat,köztük a banki ügyeket is,pl:számlazároltatás!Akkor a bank,(mivel a mamámnak volt ott egy folyószámlája),a zároltatás előtt,megkérdezte,hogy akarom e,hogy a folyószámláról kifizessék a temetés költségét,mert hogy erre van lehetőség!Ezt persze a halotti anyakönyvi kivonattal,a temetési vállalkozótól kapott részletes számlával kellett igazolni,mint az önkormányzatnál!A temetéssel járó többi költséget már ebből tudtam intézni!Ha,nem kaptam volna meg,akkor nem tudom,hogyan tudtam volna neki tisztessége temetést rendezni!
2009. okt. 1. 11:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Esetleg leírná valaki hogy tételesen mi mennyibe kerül?Mivel mi sem csinálunk "puccparádét" egyszerűen nem akarom elhinni hogy ez 300 ezer ft-ba kerülhet...:S

Annyi hogy a sírhelyet nem kell megváltani mert anyum mellé lesz temetve.

2009. okt. 1. 12:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Amit lehet mindent mi akarunk intézni és nem a válakozóval.
2009. okt. 1. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Temetési segélyt én 12000 kaptam. Temetés kb.200ezer volt. Nálunk hamvasztás volt, de koporsósnál az egyszerű koporsó is 100ezer.Erre jön még sírásás,pap....stb.stb.
2009. okt. 1. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Párom nagymamáját temettük nem régiben. Mikor apósom megtudta, hogy mennyi temetési segélyt adnak azt mondta nem is megy oda égetni magát inkább. Na nem azért, mert nem pénz 10000 ft, csak tiszta égés, hogy odamész és mikor amúgy is tele vagy gonddal még számlákat kell bemutatni meg ilyenek. Ő volt a település legidősebb asszonya és a polgármester annyi fáradtságot nem vett, hogy egy percre eljöjjön és vessen egy keresztet.

De hát így megy ez faluhelyen!

2009. okt. 1. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! az kimaradt, hogy hiába közös sírhelyre temetik a halottat sírbontási díjat kell fizetni, ami bár pontosan nem tudom mennyi, de nem kevés, na és ha nem fizette az egyházadót, akkor a pap is elég sokba kerül.
2009. okt. 1. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
11:45ös vagyok köszi a lepontozást!Így válaszoljon az ember,hogy mindig akad valaki aki,ezzel játszik!Ezek szerint,az aki lepontozott,jobban tudja a dolgokat!Hajrá!Itt a lehetőség,írja le!Aztán tökéletes válasz legyen!
2009. okt. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!