Mit kéne tennem?
Ugy néz ki ki kell költöznünk a házból amibe lakunk. nem bírjuk fenntartani,és ki fogják kapcsoln ia gázt/villanyt. És a hitelt sem tudjuk fizetni.
Tesóm a gyerekével tud hova menni,én is dolgozom ki tudok venni albérletet. Anyukámmal nem tudom mi legyen.
A szívem azt súgja h vegyek ki akkora lakást amiben elférünk ketten. De az eszem azt h vele együtt fogok bukni. van egy személyi kölcsönöm(amit miatta vettem fel-mert nem tudtuk fizetni a rezsit és végrehajtással fenyegettek),és nem tudnék egy albérletet kettőnknek fenntartani. Neki meg valószínüleg vonni fognak a fizetéséből. Ő meg azt hangoztatja h nem tud beszállni a költségekbe. Én meg egyedül akkora albérletet ugy h még enni is tudjunk nem tudok fenntartani.
Nem akarok vele együtt bukni. Tudom nagyon önző dolog,de itt vagyok 23 évesen és az adósságon kívül semmit nem tudok felmutatni.
Ő nem mond semmit. Én ugy látom h csak mártírkodik.
Mondta heladja az össszes bútort azzal is pénzhez jut,és törleszti az adóssáágát,mert van egy végrehajtónál lévő felmondott személyi kölcsöne is.
Mondtam neki h akkor veszek ki egy butorozatlan lakást és a butorokat mentsünk. Meg keresek vmi olyat aminek alacsony a rezsije és tudja legalább azt fizetni. Megh akkor külön konyhán leszünk. Mindenki főz magára,azzal is tudunk spórolni,most ugyis lesz ez a SZÉP kártya.
DE nem mond semit,csak mondogatja ha kérdezem de veled mi lesz h majd vmi lesz. De engem ez nem nyugtat meg.
Hát, igazán nem akarok véleményt formálni ennyi alapján, de én azért kétszer is meggondolnám, hogy vele költözöm-e össze.
Tesód nem tud rajta segíteni? Nem csak a te dolgod ez, sőt.
Tesóm nem tud segíteni,őt is egy barátnője fogadja majd be. gyesen van kis gyerekkel.
Én meg csak örlödöm. Ha velem jön,uyganitt fogok tartani,ha meg nem akkor mi lesz vele? Mégis csak az anyukám,aki eddig mindent feláldozott h nekünk legyen fedél a felyünk felett és étel az asztalon.
tesod is joarc lehet gyereket vallalt ilyen remek korulmenyekkel. azert mert o teherbe esett (hol is a ferje, az apuka, ha a baratnojehez koltozik??) attol meg neki nem kell felelosseget vallalnia az anyadert? nevetseges hozzaallas. Anyad sem lehet egy egyszeru eset, ekkora adosagcsapdaba zuhanni majd a vallat vonogatni, nagyszeru, tenyleg.
En a helyedben lepnek egyedul a francba es hagynam a fenebe az egesz csaladot, teged legalabb erdekel, ok meg lesz**jak, oldjak meg ahogy tudjak!!
Eddig én sem értettem, miért nem tudtatok 3 keresetből fenntartani egy lakást. Most már értem.
Nem tudtok anyukádnak rászorultsági alapon valami önkormányzati lakást igényelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!