Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más párja is állandóan arra...

Más párja is állandóan arra vágyik, hogy sztárolják? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben is ilyen volt egy kicsit, de újabban már kezd az agyamra menni vele. Például főz egy teát, ha iszok belőle, ha azonnal nem kezdek el szó szerint áradozni, hogy milyen finom, és csodálatos, akkor már egyből faggat, hogy jó tea, finom tea, főztem, nem jó? Ha csak azt mondom, hogy finom az nem elég, akkor legalább még 10 x az nap meg kell hallgatnom, hogy főzött ám teát!! és elvárja, hogy agyonsztároljam a teáját. Ha semmit nem mondok, akkor szabályosan letámad, hogy nem elég jó?????? szinte kikényszeríti hogy hosszú körmondatokban méltassam a tea ízét, zamatát az ő képességeit. És ez szinte mindennel így van. Ha valami egyszerű dolgot csinál, pl. kicseréli a zárat, akkor azt biztos, hogy egész héten erről beszél, minden alkalommal meg kell dicsérni, hogy milyen ügyesen, gyorsan és remekül megcsinálta, bárkivel beszél úgy adja elő, mintha valami ismeretlen fajt felfedezett volna, és várja, hogy ők is áradozzanak.

Állandóan pózol, minden egyes alkalommal el kell neki mondani, hogy csodálatos, hihetetlen, páratlan stb. különben megsértődik, kétségbe esik, faggat, hogy mi a bajom, már nem szeretem, nem tetszik, ronda stb.

Borzalmas. Újabban odáig jutottunk, ha nem vigyorgok, mint a fakutya, csak normális vagyok akkor egyből jön, hogy mi bajom vele, biztos vele van baj, úristen.

Nem nagyképűen csinálja, hanem mint valami kisgyerek. De hát már elmúlt harminc.

Nem bírom tovább... mi lehet vele??

2012. jan. 19. 14:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Miota vagytok együtt és miota csinálja ezt ilyen mértékben?
2012. jan. 20. 08:17
 32/34 anonim ***** válasza:

Először arra gondoltam hogy nárcisztikus személyiségzavar, de aztán rájöttem, ha rendes önzetlen pasi amúgy és ezt eltekintve lehet vele élni, akkor nem az.

Szerintem csak nagyon el van telve magától és nagyon hiú.

A pasik egy része ilyen irreálisan hiú és többnek gondolja magát, de ő már furább, még ezeknél is.

olvasd el ezt a cikket a nárcisztikus személyiségzavarról:

talán ő nem ilyen gáz, ugye?

mert én ismerek egy ilyen pasit, azzal nem tudott még senki együtt élni:

[link]

2012. jan. 20. 09:41
 33/34 anonim ***** válasza:

Továbbra is mondom, ne menj bele a játékba.

Azt írod, akkor folytatja, de én egyszerűen nem vennék tudomást róla, vagy legföljebb egyszavas válaszokkal szólnék. Amúgy jó ötlet, hogy felveszed diktafonra és megmutatod, valószínűleg neki ez már annyira evidens és szokott, hogy nem is veszi észre.

2012. jan. 20. 10:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Én kitartok amellett hogy otthon volt valami gond.Nem kaphatott eleve dicséretet ha hülyének nézték. Ki dicsér egy hülyét? Én egyszer elbeszélgetnék vele komolyan hogy azért mert a családja nem tartotta sokra attól a te igenis sokra tartod.És attól hogy nem dicséred állandóan nagyon szereted őt, a teáját, meg mindenét. Nem kell vadásznia a bókokra , próbálja megérteni hogy neked nem hülye hanem az az ember aki életed párja. Nekem jó pár komoly beszélgetéssel sikerült átmosnom az agyát.Végre érti a lényeget. Olyan gyengébb pillanataiban kell elkapnod, akkor sokkal hatékonyabb( pl. mikor a családját említi hogy otthon nem volt nekik jó stb...) Biztos ez a baj ha nem nagyképű hanem kisgyerekes.

Én pl azt is hallottam ( nem tudom mennyire igaz) hogy aki kigyúrja magát , tökéletes testet csinál annak van valami megfelelési kényszere, bizonyítani akar valamit).

Az meg hogy nézegeti az izmait feszít szerintem a legtöbb férfi csinálja, vagy a nő előtt vagy mögötte, 3 bátyám van és nagyon sok hasonlót láttam, főleg mikor valamelyiknek gyúrás időszaka volt. Azt nem tudom hogy most is csinálják e.

2012. jan. 24. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!