Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más párja is állandóan arra...

Más párja is állandóan arra vágyik, hogy sztárolják? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben is ilyen volt egy kicsit, de újabban már kezd az agyamra menni vele. Például főz egy teát, ha iszok belőle, ha azonnal nem kezdek el szó szerint áradozni, hogy milyen finom, és csodálatos, akkor már egyből faggat, hogy jó tea, finom tea, főztem, nem jó? Ha csak azt mondom, hogy finom az nem elég, akkor legalább még 10 x az nap meg kell hallgatnom, hogy főzött ám teát!! és elvárja, hogy agyonsztároljam a teáját. Ha semmit nem mondok, akkor szabályosan letámad, hogy nem elég jó?????? szinte kikényszeríti hogy hosszú körmondatokban méltassam a tea ízét, zamatát az ő képességeit. És ez szinte mindennel így van. Ha valami egyszerű dolgot csinál, pl. kicseréli a zárat, akkor azt biztos, hogy egész héten erről beszél, minden alkalommal meg kell dicsérni, hogy milyen ügyesen, gyorsan és remekül megcsinálta, bárkivel beszél úgy adja elő, mintha valami ismeretlen fajt felfedezett volna, és várja, hogy ők is áradozzanak.

Állandóan pózol, minden egyes alkalommal el kell neki mondani, hogy csodálatos, hihetetlen, páratlan stb. különben megsértődik, kétségbe esik, faggat, hogy mi a bajom, már nem szeretem, nem tetszik, ronda stb.

Borzalmas. Újabban odáig jutottunk, ha nem vigyorgok, mint a fakutya, csak normális vagyok akkor egyből jön, hogy mi bajom vele, biztos vele van baj, úristen.

Nem nagyképűen csinálja, hanem mint valami kisgyerek. De hát már elmúlt harminc.

Nem bírom tovább... mi lehet vele??

2012. jan. 19. 14:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

És ha ilyeneket csinál, így viselkedik tusz párodra férfiként tekinteni?

Csak azért kérdezem mert én nem tudnék. Nekem ilyen nagyon kisfius-fura "férfi" kép jön le róla.

És még amin megakadt a szemem: "Állandóan pózol, minden egyes alkalommal el kell neki mondani, hogy csodálatos, hihetetlen, páratlan"

Pózol??? Nők szoktak pózolni.

2012. jan. 19. 21:41
 22/34 A kérdező kommentje:
Ja és a kedvencem, hogy mikor elmondom, hogy bosszantó, meg mit csinál, akkor időnként közli, hogy de hát ő nem is akarja, hogy ajnározzam, nem kell dicsérgetni ő nem provokálja ki. Persze, csak ha nem csinálom, akkor kétségbeesik, meg kérdezget, vagy csak saját maga csinálja és szinte eleped, hogy legalább helyeseljek, hogy ó igen drágám, ó remekül csináltad. Nem is értem, hogy nem veszi észre magát.
2012. jan. 19. 21:41
 23/34 A kérdező kommentje:
Rengeteget sportol, nagyon izmos, úgy pózol, hogy kicsit feszít, vagy látványosan bevonul meztelenül a fürdőből és lesi a reakciót. Szóval nem csücsörítget vagy hasonlók.
2012. jan. 19. 21:43
 24/34 anonim ***** válasza:
Idősebb vagy nála?
2012. jan. 19. 21:44
 25/34 A kérdező kommentje:

Azt is úgy szokta, hogy szinte csak "magának", pl én olvasok, ő meg elvan ezzel, de egy idő után, ha nem szólok, hogy ó de jól nézel ki drágám, akkor leginkább nem bírja és megkérdezi, hogy hát nem tetszek neked?? Már vékonyabb a karom ugye? blablabla

Szórakoztató, de egy idő után legszívesebben sikító frászt kapnék tőle.

Ettől eltekintve tényleg úgy bánik, bánt velem, ahogy egy igazi férfinak kell, ezzel sem volt baj sokáig, de az utóbbi időben már tényleg sok lett belőle és nem tudom elképzelni, hogy mi a szent úristen lett vele.

2012. jan. 19. 21:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy meleg csak leplezni próbálja?
2012. jan. 19. 21:47
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem, fiatalabb vagyok 8 évvel.
2012. jan. 19. 21:47
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, azt honnan lehet tudni? Néha néz nős dolgokat a neten, de általában, ha én is ott vagyok, akkor azt tárgyalja, hogy neki én mennyivel jobban tetszek. (Én is nézek, sok dolog tetszik nekünk az ágyban, ruhák meg ilyesmi és szoktunk ötleteket gyűjteni hozzá, ez engem nem bosszant, normális.) Az igazság az, hogy ha nyújtózkodok, vagy bármi és látja, már áll neki rám, szóval annyira nem hiszem, hogy férfira vágyna.
2012. jan. 19. 21:50
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt el se tudom képzelni. Főleg hogy leírtad, hogy sportos, izmos pasi és teát főz és még elvárja hogy ájulj is el a teájától meg a testétől.

Az én párom is tiszta izom. De kiröhögném ha a tükör elött pózolgatna, bár néha szokta nézegetni magát...akkor annyit mondok neki, hogy "ne majmold már magad" elnevetjük az egészet és ennyi.

Vagy a másik hülyesége, hogy befeszít és megpuszilja a kezét, nah attól a hideg is kiráz. De azt meg direkt csinálja, hogy engem idegesítsen.

Egyébként én a helyedben megmondanám, hogy "nagyon sz*r a teája, valóban kisebb lett a keze és már mintha össze is mentek volna az izmai"...végignézném ahogy letargiába esik és befordul és gondolkodik hogy mi a probléma...ha kérdezgetné hogy miért vagyok ilyen megmondanám, hogy semmiért és hagyjon békén...és amikor már eléggé kivan elmondanám neki hogy azért mert már az "örületbe kergettél a hülyeségeiddel".

Ebből megtanulná, hogy nem kellene tulzásba vinnie a dolgokat. sztem :)

2012. jan. 19. 21:59
 30/34 anonim ***** válasza:

Egyszer fel kéne venned diktafonra amit csinál, vagy utánozd! "Főztem ebédet, ugye milyen finom lett? De mennyire finom? Felkarikáztam egy egész répát a levesbe, ugye milyen király vagyok?" Csak leesik neki. Vagy ezt a kérdést is megmutathatod.

Az én párom állandóan azt kérdezgeti hogy "mi a baj??", kivéve, hogy ha épp röhögök. Legutóbb olvasgattam egy komolyabb könyvet, normális arccal, erre "mi a baj?". Akárhogy veszem fel a telefont, ez az első kérdése. Ilyen a hangom és ilyen az arckifejezésem hagyjon mááár! :D

2012. jan. 19. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!