Lanyok volt mar kapcsolatotok fekete boru fiuval?
Szia az én férjem ugyan nem afrikai, de egész más kultúrából jött.
Össze lehet csiszolódni szépen, tehát ha a kapcsolat maga jól működik, akkor a neveltetési/kulturális különbségekből nem származik külön baj. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Azért az sokat segít a dolgon, ha az illető már évek óta Európában él, mert akkor volt ideje megismerni az itteni dolgokat.
Minden jót nektek!!
a férjem fekete. igaz nem afrikai szóval ugy olyan a kultúrája mint nekem és nagyon jó családból származó. de ha egy afrikaival jöttél össze, mondhatom hogy mindig legyél résen mert nagyon szeretik a nöket.
föleg a niggériaiak nagyon szemetek. azokkal nagyon kell vigyázni. ez csak egy jó tanács :)
amúgy ha a férjemet veszem pldának, nagyon jól megvagyunk már lassan 7 éve van egy gyönyörü kisfiunk és nagyon szép az élet :)
Koszi hogy irtatok! Utolso valaszolo jo volt olvasni a soraidat, hogy boldogan eltek.
Majd meglatjuk mi lesz, resen kell veluk lenni az biztos, mert tenyleg szeretik a noket ezt mar mastol is hallottam. Na meg azt is, hogy imadnak es nagyon jol is tudnak hazudni.
Koszi:)
szia utolsó vagyok. igen a hazigság is a pakliban van. igaz a férjem afrikában nevelkedett, 18 évesen ment a "fehérek országába" tanulni. több mint 20 évig kanadában élt, de még mindig benne van az az afrikai "vér" :D ezt ugy értem hogy a házimunkában nem nagyon segit.igaz sokat dolgozik. del hál' Istennek nagyon hüséges, és nem tud nekem hazudni de én se neki :D
remélem minden sikerülni fog köztetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!