Lanyok volt mar kapcsolatotok fekete boru fiuval?
Az en parom fekete, felig mozambiki, felig pedig portugal. 5 eve vagyunk egyutt, van ket kisfiunk, a kulturalis kulonbsegekbol nem feszultseget gyartunk, hanem inkabb a gyerekek hasznara forditjuk.
Azt azonban beismerem, hogy sokkal nehezebb lett volna, ha a parom nem lenne felig europai. Akkor meg masabb lenne az ertekrendunk (bar a mozambiki rokonokat is nagyon szeretem, semmi gond nincs veluk).
Koszi hogy irtatok:)
Meg az elejen vagyunk nagyon a dolgoknak. Gondoltam megkerdezlek bennetek, milyen tapasztalataitok vannak.
Afrikaban szuletett, ott is nott fel, igaz hogy mar evek ota Europaban el, de a nevelest, felfogast amit otthon kapott nem lehet elfelejteni. Az pedig teljesen mas Afriakaban, mint nalunk Europaban.
Irjatok meg!:)
Egyik gyerekkori barátnőm kiment Angliába babysitterkedni, szerencsét próbálni, ott megismerkedett egy fekete fiúval, aki ottani állampolgár, szóval európai ember, azóta házasok és van 2 gyönyörű gyerekük, és boldogok, nincsenek köztük problémák, jól megvannak.
Van a plébániánkon 2 gyerek (már nem annyira, az idősebbik lassan főiskolás lesz, lány), anyuka fehér bőrű magyar nő, ide járnak templomba, apuka fekete bőrű, de őt még nem láttam személyesen, sokat van munka miatt külföldön, de egy nagyon rendes család, a gyerekeket is nagyon szereti a közösségből mindenki, sose volt probléma a beilleszkedéssel.
Gospel kórusban énekelek, ez a műfaj a fekete bőrűektől származik, nekem semmi bajom velük személy szerint, sőt, hálás vagyok nekik ezért a műfajért. Ha úgy adódna, engem nem zavarna, és ha egyszer a leendő lányom fekete fiúval fog hazaállítani, nem fogom elzavarni, ugyanúgy örülni fogok neki, ha rendes ember. Nem a bőrszínen múlik az ember boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!