Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok volt mar kapcsolatotok...

Lanyok volt mar kapcsolatotok fekete boru fiuval?

Figyelt kérdés
Hogyan elitek meg a kulturalis kulonbsegeket? Mennyire nehez/konnyu egyutt elni egy masik kulturabol jovo fiuval? Megismerkedtem egy feketevel, mit szoltok hozza?
2009. máj. 27. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Engem sose vonzottak a fekete bőrű fiúk, úgyhogy elképzelhetetlennek tartom, hogy összejönnék eggyel. Nincs velük semmi bajom, de bevallom nem örülnék, ha később a lányom egy fekete bőrű fiúval állítana be. Sajnos mindig vannak, akiknek ez nagyon nem tetszik, nem érezném biztonságban a gyerekem és később az unokám. Pont most mesélte a napokban egy ismerős anyuka, hogy már most minek van kitéve az iskolában a negyedikes gyereke. Ezt nagyon nem szeretném.
2009. máj. 27. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a bőrszin nem számít ha szeretitek egymást, szerintem szép pár lennétek.Nézd meg pl.:Heidi Klum és Seal példáját.
2009. máj. 27. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is: Kívánom, hogy legyetek boldogok együtt! Mivel kulturális különbségekről írsz, feltételezem, a srác nem élt még Magyarországon. Neked kell tudni, mi az, amit elfogadsz, és mi az, ami "nem fér bele". Természetesen a fiútól jogosan várhatod el, hogy bizonyos mértékig alkalmazkodjon. Viszont... éppen a kulturális különbségek miatt, szerintem alaposan ismerd meg, mielőtt komolyabban tervezel vele!
2009. máj. 27. 13:41
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Az en parom fekete, felig mozambiki, felig pedig portugal. 5 eve vagyunk egyutt, van ket kisfiunk, a kulturalis kulonbsegekbol nem feszultseget gyartunk, hanem inkabb a gyerekek hasznara forditjuk.

Azt azonban beismerem, hogy sokkal nehezebb lett volna, ha a parom nem lenne felig europai. Akkor meg masabb lenne az ertekrendunk (bar a mozambiki rokonokat is nagyon szeretem, semmi gond nincs veluk).

2009. máj. 27. 13:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Koszi hogy irtatok:)

Meg az elejen vagyunk nagyon a dolgoknak. Gondoltam megkerdezlek bennetek, milyen tapasztalataitok vannak.

Afrikaban szuletett, ott is nott fel, igaz hogy mar evek ota Europaban el, de a nevelest, felfogast amit otthon kapott nem lehet elfelejteni. Az pedig teljesen mas Afriakaban, mint nalunk Europaban.

Irjatok meg!:)

2009. máj. 27. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Na, tudnam, hogy miert lettem lepontozva..
2009. máj. 27. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik gyerekkori barátnőm kiment Angliába babysitterkedni, szerencsét próbálni, ott megismerkedett egy fekete fiúval, aki ottani állampolgár, szóval európai ember, azóta házasok és van 2 gyönyörű gyerekük, és boldogok, nincsenek köztük problémák, jól megvannak.

Van a plébániánkon 2 gyerek (már nem annyira, az idősebbik lassan főiskolás lesz, lány), anyuka fehér bőrű magyar nő, ide járnak templomba, apuka fekete bőrű, de őt még nem láttam személyesen, sokat van munka miatt külföldön, de egy nagyon rendes család, a gyerekeket is nagyon szereti a közösségből mindenki, sose volt probléma a beilleszkedéssel.

Gospel kórusban énekelek, ez a műfaj a fekete bőrűektől származik, nekem semmi bajom velük személy szerint, sőt, hálás vagyok nekik ezért a műfajért. Ha úgy adódna, engem nem zavarna, és ha egyszer a leendő lányom fekete fiúval fog hazaállítani, nem fogom elzavarni, ugyanúgy örülni fogok neki, ha rendes ember. Nem a bőrszínen múlik az ember boldogsága.

2009. máj. 27. 14:05
 8/14 anonim válasza:
66%
"Sajnos mindig vannak, akiknek ez nagyon nem tetszik, nem érezném biztonságban a gyerekem és később az unokám." - szerintem te a romákra gondolsz. Sötét bőrű nem csak roma vagy néger lehet egyébként...
2009. máj. 27. 14:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14:05-ös, egyetértek veled, egyébként nekem is az egyik kedvenc zenei műfajom a gospel,szerintem nem a bőrszín a fontos hanem hogy valaki milyen ember.
2009. máj. 27. 14:20
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
A 14.20-as én voltam a 2. válaszoló, Egyébként melyik országba született?
2009. máj. 27. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!