Utálom anyát! Már nem tudom mit csináljak?
Minek szoktál rá? Amúgy csak jót akar neked.
2012. jan. 18. 18:42
2/12 A kérdező kommentje:
Most rágódhatunk ezen minek szoktam rá... így alakult... mint írtam "tudom hogy igaza van" de pont ezt tiltja meg?
Persze, csak jót akar és igaza van. Ne cigizz, rá vagy szokva, egyértelmű. Szerintem anyukád nagyon félt téged és nem akarja, hogy tüdő vagy gégerákban távozz 5-10 év múlva.
2012. jan. 18. 18:47
Igen, pont ezt tiltja meg, mert ezzel tud hatni rád. Ha mást tiltana meg, akkor szarnál bele mindenbe ugyanúgy.
2012. jan. 18. 18:49
Kínos szituáció, ha csak nemrég szoktál rá a cigire akkor nikotin tapasz segítségével még leszokhatsz. Addig meg próbálj nem anyud orra előtt füstölni. Ha látja rajtad az igyekezetet akkor megenyhül :)
2012. jan. 18. 18:52
6/12 A kérdező kommentje:
Hát így meg még jobban fogok... az már csak mellékes hogy 10 éve csalja apát és tönkre tett vele...
7/12 A kérdező kommentje:
ennél nem tudok jobban igyekezni napi féldoboz után 3éven át. Tudom nem tűnik olyan soknak de eléggé megvisel... napi 2szálat szívok el...igyekszem én de nehezen megy.
Ne haragudj, de ez nem indok a dohányzásra.
Megértelek, biztos szar ilyen körülmények között lakni, de akkor sem indok. MAGADÉRT ne cigizz, ne más miatt. Ugyan úgy, ahogy magának is tanul az ember.
Attól, hogy olyan apukáddal Téged még biztosan szeret, és ez számít. Miért nem költöznek szét...?
Nem csak az egészség számít, hanem a pénz is. Miből veszed a cigit, ami egyre drágább. Erre is gondolj. Gondolom nem Te dolgozol meg érte.
2012. jan. 18. 18:58
9/12 A kérdező kommentje:
Pedig diákmunkából. Nem az a gond csak volt olyan hogy mikor 7-8éves lehettem délután lefeküdtem ebéd után aludni mire felkeltem se híre se hamva... 10-11kor haza esett hogy a barátnőivel volt... Tudtam hogy nem mond igazat mert amióta az eszemet tudom nem voltak olyan barátnői hogy eljárkáljon...aztán most nyáron bevallotta... mert addig kérdezgettem és mikor sarokba szorítottam tényekkel akkor elmondta. Azért nem válik külön mert apa pénze jól jön.
Ahh, sajnálom :(
Én nem tiltanék, csak ha ténylegesen nem látnék szándékot. Azért napi 1-2 szálra csökkenteni nem kis eredmény, én már alapból ezért elengednélek. Meg mondjuk érzelmi téren nem tiltanék, szóval én barátnőtől/baráttól nem tiltanék.
Próbáld meg, hogy nem gyújtasz rá, más megoldást nem látok. Ha eddig sikerült lecsökkenteni, akkor már fél lábon is menni fog :)
2012. jan. 18. 20:23
Kapcsolódó kérdések: