Hogyan lehetne az idős nagyimat megvédeni?
Általában a nagyim itthon van, amúgy ketten lakunk. Ma el kellett mindkettőnknek menni otthonról. Elmentünk reggel 8-kor, és délután 5-re értünk haza. Ezalatt a szomszéd figyelte a házunkat hogy minden rendben van-e. Igen ám, de milyen véletlen hogy pont mikor senki sem volt itthon, becsengetett 2 c*gány, hogy eladó cuccok érdeklik őket. (beszélt velük a szomszéd, és alig akartak elmenni...) Közben megsimogatták a kutyámat, lehet kaját is adtak neki, és olyan mintha a kapu is meg lenne piszkálva...
Féltem őt ha egyedül kell majd itthon lennie, de úgy egyébként is a házat ha senki sincs itthon. Hogyan lehetne védekezni az ilyen esetektől?
Pedig Magyarországon élek kedves utolsó válaszoló...
(Loptak már tőlem is, nyilván abban az emberben nem bízom meg, aki lopott tőlem. De attól még más felé, miért ne szavaznék bizalmat?)
jájh ki akar mégis egy idős öregasszonyt megerőszakolni?
Komolyan ne szórakozz mégis, kinek van gusztusa ehhez, amikor annyi jó nő van??!!!
Nem kell rémképeket látni!
A kirablás más, arra minden esély meg van... na de megerőszakolni??
Ugyan kérlek :D
Nem árusok voltak akik becsengettek, hanem konkrétan tőlem akartak régiségeket venni. 2-3 éve az édesapám tényleg árult régiségeket amik még az ő nagyszüleié voltak, de azok már sehol sincsenek. De ősszel mikor lomtalanítás volt az egyik szomszédtól egy cigány érdeklődött hogy van-e náluk régiség. A szomszéd meg azt mondta hogy nála nincs (amúgysem állna szóba cigányokkal) de nálunk van. Elküldtem a pic*be hogy miért ilyen idióta hogy rám küld cigókat azt mondta bocsi. Mondom ááá semmi... Akkor becsengetett a roma hogy van nála több száz ezer ft, szeretne bejönni megnézni a régiségeket, de közben meg egy lepukkant autóval volt, én meg azt mondtam hogy nálunk ilyesmi nincs. Amúgy tényleg nincs. Oké elment.
De ez már 4-5 hónapja volt. Erre tegnap megint valaki keresett minket a régiségek miatt.
85%-os! Nyilván ha házaló szőnyegárusok lettek volna nem lennék rajta kiakadva, mert hetente jönnek ilyenek, de konkrétan minket kerestek és a szomszéd elmondása szerint alig akartak elmenni innen, csak néztek befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!