Hogyan tanulhatom meg megvédeni magam, kiállni magamért ha szüleim nem mutatták meg?
nekem a szüleim tanították még kisiskolás koromban, amikor minden nap sírva mentem haza, mert alázott egy osztálytársam. Ezt az első válaszolónak.
Kérdezőnek: jó lenne több info, pl h miben kellene kiállnod magadért, vitában a saját nézőpontodat képviselni?
itt van pl egy kis segítség:
én 7évig karatéztam, rengeteg önbizalmat és erőt adott,de ott aztán senki nem volt beszari, legkisebbek sem, pedig az edzőnek alá voltunk rendelve minden tekintetben. Sportolj, keress valamit amiben sikeres avgy, amit mások elismernek, h ez igen és ha kapod a pozitív megerősítéseket, az önbizalmad is nőni fog. És soha ne írd le h beszari vagy, ezzel ezt a részt erősíted magadban. Higgy magadban, képzelj egy lejátszódott balul sikerült szitut újragondolva h hogyan kellett volna, mit kellett volna reagálnod, javítsd ki a fejedben és legközelebb ha hasonlóba kerülsz, lehet h eszedbe jut! Ezek abszolút tanulható dolgok!!!!
boxedzésen mindenki profiként kezdett, csak te leszel ott béna. valószínűleg körbe is állnak és kinevetnek...
ilyen hozzáállással ne is gondolkozz semmin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!