Hogy vigasztaljam meg anyut? Mindig csak a gond van a csaladunkban!
Probalom roviden osszefoglalni. A noverem Franciaorszagban tanul egyetemen, ma hazajott 2 hetre es bejelentette, hogy ott osszehazasodott egy finn ferfival, es egyetem utan koltoznek Finnorszagba. Ezzel nem is lenne gond, csak a noverem nem tud finnul,de meg svedul se, ugye ezek az orszag hivatalos nyelve,ez se lenne gond,legalabbis nekem,de anyum szerint ez is eleg ok,nekem mind1,az o elete. Viszont mi meg csak nem is hallottunk soha errol a fickorol,pedig allitolag mar 1eve egyutt vannak. Nem itelem el,felre ertes ne essek, de anyum azota csak sir....es nem tudom megnyugtatni, marpedig a betegsege miatt nem szabad idegeskednie, ezert kitalaltam,hogy valahogy felsorakoztatok pozitiv erveket, vagy valami hasonlo..nem tudom,lehet hulyeseg,mindenesetre nekem kell itthon neznem,hogy szenved es nem a noveremnek.
Adnatok tanacsokat? Persze az alap,hogy meg szeretne anyum ismerni, anyum es noverem kapcsolata jo,fene se tudja,hogy ez miert alakult igy,viszont egyelore anyum meg nem tudott beszelni a noveremmel,mert hat csak sir...
Bocsi, de szerintem mégsem lehet olyan jó a kapcsolata a tesódnak meg anyudnak, ha semmit nem tudtatok erről a fickóról. Nagyon is felszínesnek tűnik. Nem tudom hogy tartottatok kapcsolatot, de én amikor kintről pl. skypeoltam az otthoniakkal, legtöbbször ott téblábolt a párom, szóval elrejteni sem tudtam volna. És a természetes az lenne, ha el is mesélte volna az elejétől fogva, hogy hogy alakul a kapcsolat, hiszen ha az ember szerelmes, szereti elmesélni milyen boldog, pláne a családjának. Szóval ezt a részét én nem értem.
A többiek nem zsenik (nem bántás), csak te nem vagy még elég tapasztalt. Sok országokról élnek sztereotípiák, amit a finnekről általában tudni lehet, azok ezek. És tényleg nem az a nép, akiktől félni kéne. A tesód jól járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!