Ha nem szereti, miért van vele?
Figyelt kérdés
Anyám majdnem 10 éve újraházasodott, eleinte minden rendben volt(persze én elleneztem az egészet), aztán a férj elkezdet inni, ezért kirúgták a munkahelyéről is, azóta nincs állása(kb 6 éve), csak alkalmi meló, folytonos a veszekedés, még mindig alkoholista, nem is akar lemondani az italról, nem tiszteli anyámat, volt már, hogy veszekedés során kezet is emelt rá. Én soha nem tudtam elfogadni apámként, pedig próbáltam, de egy ilyen embert nem tudok megkedvelni. Anyámat kérdeztem erről, hogy szereti-e, azt mondta, nem. De otthagyni mégsem karja. Akkor mégis miért van vele? 17/L2012. jan. 14. 13:57
1/5 anonim 

válasza:

Fél egyedül lenni, illetve valószínűleg a férje már minden önbecsülését letiporta: "te már soha nem fogsz senkinek se kelleni". Ő meg tíz év agymosás után elhiszi.
2/5 A kérdező kommentje:
de miért jobb neki ha boldogtalan egy ilyen ember oldalán???
2012. jan. 14. 14:16
3/5 anonim 

válasza:

Az elsővel egyet értek.Amúgy hasonló cipőben járunk.Elég macerás helyzet.
4/5 anonim 

válasza:

Megoszlanak a gondok, anyagilag is biztonságosabb, és sokak még mindig lenézik az egyedülállókat. Ezenkívül vannak akik nem bírják az egyedüllétet, magányosak, és annál nincs rosszabb, értelmetlen az élet, minden.
5/5 anonim 

válasza:

"valószínűleg a férje már minden önbecsülését letiporta: "te már soha nem fogsz senkinek se kelleni". "
Az ilyeneket sosem értettem nő létemre, nem tartom annyira fontosnak h legyen valakim mindenáron. Ha még az illető "nem is kellene senkinek", attól még lehet boldog egyedül is!!! Nem?
Az inkább lehet hogy anyudnak nincs háza, vagy pénze ahova menjen?
Vagy ha tiétek a ház b*szd ki te a krapekot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!