Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátok is szoktak kattanni...

Rátok is szoktak kattanni felhasználók priviben? :D

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés még pár napja, hogy melyik név a szebb: Eszter vagy Emma? Én beírtam, hogy Eszter. Erre másnap kaptam egy privit, amiben a kedves felhasználó ezt írta (idézem):

"EMESE---NEKEM ez a név sokkal jobban tetszik!!!"

Nem igazán értettem, úgyhogy megkérdeztem, hogy jó, és akkor?

Azóta csupa nagybetűvel, ezer felkiáltójelet használva zaklat és beszólogat, mint egy nem normális :D

Nektek is volt ilyen? :D

2012. jan. 14. 12:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Megvallom én is ráírtam egyszer csúnyán az egyik felhasználóra, mert olyan butaságot írt és osztotta az észt trágárul, hogy nem bírtam megállni.

Kaptam én is levelet, anális szex miatt, mert megírtam, hogy nekem az nem tetszik, elvégre csak a végbél, és össze akart velem jönni az illető, hogy majd ő a mennyekbe röpít, stb. :D

E-mailre anno több jött, tyűha, miket kaptam oda, csak, mert más a gondolkodás módom.

2012. jan. 14. 16:02
 32/37 fehér gandalf ***** válasza:

nem

mellesleg az emese tényleg szép név

2012. jan. 15. 14:37
 33/37 anonim ***** válasza:
Szerencsére csak normális levelek jöttek eddig. Volt h pasik akartak ismerkedni, de azt sem szemtelenül...
2012. jan. 15. 14:59
 34/37 anonim ***** válasza:

Anno az e-mail címemre kaptam pár őrültebb üzenetet, mióta itt, a gyakorin folyik a privát üzenetküldözgetés, csak normálisabb levelek jönnek.

Én amúgy nem igazán szeretek írni másoknak itt p.ü-t, mert akkor látszódik a nevem.:D

2012. jan. 16. 00:41
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Na,én pont ma kaptam egy nagyon "kedves" levelet. Majd egy éve kérdeztem valamit (fiúk,ha úgy adódna összehoznátok a hugotokat a haverotokkal?),amit azóta már ki is töröltem a kérdéseim közül. Na szóval,ma kaptam egy olyat,hogy "köszönd meg a válaszokat ti kib@szott nyomorék". Kedves,mi? Ilyet eddig még nem kaptam.

2012. jan. 26. 18:42
 36/37 anonim ***** válasza:
33%
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a kérdéseket nem lehet törölni.. Még akkor sem törlődnek, ha regisztrációdat törlöd az oldalról..
2012. jan. 28. 13:08
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak zárojelben megjegyzem,hogy a saját listámról lehet törölni,és én azt írtam,hogy a listámról töröltem,így nem láttam,ha érkezett rá új válasz.
2012. jan. 28. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!