Rátok is szoktak kattanni felhasználók priviben? :D
Figyelt kérdés
Volt egy kérdés még pár napja, hogy melyik név a szebb: Eszter vagy Emma? Én beírtam, hogy Eszter. Erre másnap kaptam egy privit, amiben a kedves felhasználó ezt írta (idézem):
"EMESE---NEKEM ez a név sokkal jobban tetszik!!!"
Nem igazán értettem, úgyhogy megkérdeztem, hogy jó, és akkor?
Azóta csupa nagybetűvel, ezer felkiáltójelet használva zaklat és beszólogat, mint egy nem normális :D
Nektek is volt ilyen? :D
2012. jan. 14. 12:01
11/37 anonim válasza:
Na eléggé értelmetlenre sikerült.
Tehát: interneten elterjedt egy szülő facebook profilja, aki a két-hároméves forma kislányáról terpesztős pucér képet osztott meg!
13/37 anonim válasza:
Nekem jehovisták szoktak írni, mert az egészség kategóriában hozzászóltam egy vérátömlesztéssel kapcsolatos kérdéshez. Semmi vallással kapcsolatos dolgot nem írtam bele, de valahogy mégis megtaláltak és azóta is néha-néha kapok ilyen hosszú, jehovista cikkekből kimásolt szövegeket privátban.
14/37 anonim válasza:
Nekem le van tiltva, hogy privi leveleket küldhessenek szal ilyesmi nem lehetséges :)
16/37 anonim válasza:
Neked már le van tiltva, maximum feloldani tudod.
17/37 anonim válasza:
Hogy lenne letiltva, nemrég is kaptam levelet...Én nem tiltottam le elvileg :D
18/37 anonim válasza:
Bocsánat, mégse, csak még a régi helyén kerestem a jobb alsó sarokban. A beállításoknál lehet. (Balra fent Saját menüben)
19/37 bánomisén válasza:
Ilyen, mint neked, kérdező, még nem volt. Egyszer írt rám egy kötekedni vágyó, 12-13 éves fiúcska, valami legelső menstruációs kérdéshez kapcsolódó válaszomra egy pimaszságot. Röviden és kedvesen elmagyaráztam neki a levelezés stílus- és formabéli alapszabályait beleértve a köszönést is, tájékoztattam, hogy nem az ő korosztálya vagyok és jó tanulást kívánva elküldtem neki a válaszomat. Azóta nem jelentkezett, gondolom, sokkoltam. Remélem, maradandó sérülést nem okoztam az érzékeny, kamaszodó lelkében :-D
20/37 anonim válasza:
Ott csak azt tudod beállítani, hogy kapj-e emailt az érkező levelekről. Azt nem, hogy írhassanak-e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!