Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátok is szoktak kattanni...

Rátok is szoktak kattanni felhasználók priviben? :D

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés még pár napja, hogy melyik név a szebb: Eszter vagy Emma? Én beírtam, hogy Eszter. Erre másnap kaptam egy privit, amiben a kedves felhasználó ezt írta (idézem):

"EMESE---NEKEM ez a név sokkal jobban tetszik!!!"

Nem igazán értettem, úgyhogy megkérdeztem, hogy jó, és akkor?

Azóta csupa nagybetűvel, ezer felkiáltójelet használva zaklat és beszólogat, mint egy nem normális :D

Nektek is volt ilyen? :D

2012. jan. 14. 12:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
nekem még nem
2012. jan. 14. 12:03
 2/37 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, nem Eszter vagy Emma, hanem Eszter vs. Emese volt a kérdés, de végül is tök mindegy.
2012. jan. 14. 12:04
 3/37 anonim ***** válasza:
88%

Persze, rengetegszer. Több száz csinos tinilány fut utánam, hogy kielégíthessen orálisan.

Ja bocs, ezt az ezotériába kellett volna írnom, az álomfejtés kategóriába. :DDDDD

2012. jan. 14. 12:07
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
... ja egyszer mégiscsak volt ilyen, de az nem zaklatás volt, inkább kicsit röhejes. Valami oknál fogva a józan eszet dicsértem a nyers erővel szemben, erre jött (privátban) egy GyúrunkWazze júzer, és közölte, hogy biztos benne, hogy egész nap a számítógép mellett ülök, és hogy egy mozdulattal le tudna csapni. Visszaírtam neki, hogy eltalálta, és hogy valószínűleg tényleg le tudna csapni, bár nem lenne túl nagy dicsőség. Aztán ennyiben maradtunk. :)
2012. jan. 14. 12:10
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Volt, igen, a levelek tartalmára már nem emlékszem, de azonnal törlöm mindet. Valamelyik válaszomban benne volt, hogy van párom, és mégis rám írt valaki ismerkedés céljából. Szánalmas.
2012. jan. 14. 12:15
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor én szerencsés vagyok, mert eddig csak normális privát leveleket kaptam.Olyanok írtak, akik tényleg segítő szándékúak voltak.

Viszont még régebben, mikor a citromail címre ment a privát levél, akkor valaki ezt a rövid üzenetet küldte:"ku*va anyád"

Majdnem visszaírtam neki, hogy "Esetleg a tied, bár jobb lett volna, ha szecskavágó lett volna, mikor kibújtál belőle!"

De aztán úgy döntöttem, inkább nem süllyedek a szintjére :)

2012. jan. 14. 12:22
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek többségében szerencsére én is segítő szándékú,kedves hangvételű leveleket kapok. Még a régi gyakorinál,amikor az e-mail címre kaptunk levelet írogatott egy nő,aki megakart téríteni,hogy nekem miért is lenne jó ha egy fészekalja gyerekem van.Írt jó pár levelet,aztán feladta.
2012. jan. 14. 12:25
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

nálam is volt egyszer ilyen vulgáris emberke.

Meg néha egész rám tudnak kattanni főleg a szex kategóriába. :D

2012. jan. 14. 12:28
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig normális leveleket kaptam. Volt, hogy válaszoltam és a kérdezővel tovább beszélgettünk privátban a témával kapcsolatban. Olyan is előfordult, hogy megköszönte az ötletem valaki. Ez külön jól esett, hiszen ritka az ilyen. Volt aki meg akart ismerni, de nem volt tolakodó vagy bunkó az elutasítás után sem.
2012. jan. 14. 12:31
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Én is tettem fel kérdést, amiben véleményt kértem a pucér kislányról (nem kisbaba) kiposztolt képeket a szülő, hogy csak szerintem nem normális-e.

Hát kaptam olyan privátot, hogy kettéáll a fülem:

Mi közöm hozzá, húzzak el dolgozni, biztos azért írtam ki, mert nem lehet gyerekem, és kívánja, hogy ne is legyen(!). Hát csak kamilláztam.

Amúgy szerintem a letiltott felhasználók csinálják ezt, mert a kérdésre nem tudnak hozzászólni, de privátot küldhetnek.

2012. jan. 14. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!