Rátok is szoktak kattanni felhasználók priviben? :D
Volt egy kérdés még pár napja, hogy melyik név a szebb: Eszter vagy Emma? Én beírtam, hogy Eszter. Erre másnap kaptam egy privit, amiben a kedves felhasználó ezt írta (idézem):
"EMESE---NEKEM ez a név sokkal jobban tetszik!!!"
Nem igazán értettem, úgyhogy megkérdeztem, hogy jó, és akkor?
Azóta csupa nagybetűvel, ezer felkiáltójelet használva zaklat és beszólogat, mint egy nem normális :D
Nektek is volt ilyen? :D
Persze, rengetegszer. Több száz csinos tinilány fut utánam, hogy kielégíthessen orálisan.
Ja bocs, ezt az ezotériába kellett volna írnom, az álomfejtés kategóriába. :DDDDD
Na, akkor én szerencsés vagyok, mert eddig csak normális privát leveleket kaptam.Olyanok írtak, akik tényleg segítő szándékúak voltak.
Viszont még régebben, mikor a citromail címre ment a privát levél, akkor valaki ezt a rövid üzenetet küldte:"ku*va anyád"
Majdnem visszaírtam neki, hogy "Esetleg a tied, bár jobb lett volna, ha szecskavágó lett volna, mikor kibújtál belőle!"
De aztán úgy döntöttem, inkább nem süllyedek a szintjére :)
nálam is volt egyszer ilyen vulgáris emberke.
Meg néha egész rám tudnak kattanni főleg a szex kategóriába. :D
Én is tettem fel kérdést, amiben véleményt kértem a pucér kislányról (nem kisbaba) kiposztolt képeket a szülő, hogy csak szerintem nem normális-e.
Hát kaptam olyan privátot, hogy kettéáll a fülem:
Mi közöm hozzá, húzzak el dolgozni, biztos azért írtam ki, mert nem lehet gyerekem, és kívánja, hogy ne is legyen(!). Hát csak kamilláztam.
Amúgy szerintem a letiltott felhasználók csinálják ezt, mert a kérdésre nem tudnak hozzászólni, de privátot küldhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!