Rátok is szoktak kattanni felhasználók priviben? :D
Figyelt kérdés
Volt egy kérdés még pár napja, hogy melyik név a szebb: Eszter vagy Emma? Én beírtam, hogy Eszter. Erre másnap kaptam egy privit, amiben a kedves felhasználó ezt írta (idézem):
"EMESE---NEKEM ez a név sokkal jobban tetszik!!!"
Nem igazán értettem, úgyhogy megkérdeztem, hogy jó, és akkor?
Azóta csupa nagybetűvel, ezer felkiáltójelet használva zaklat és beszólogat, mint egy nem normális :D
Én még soha nem kaptam egy levelet se :O Mondjuk nem szoktam túl sokat írni, inkább csak nézelődöm. De úgy látszik ez nagyon forever alone szagú ... :))
2012. jan. 14. 12:58
22/37 wiWell válasza:
Nekem tegnapelott írt egy srác, hogy kuldjek magamról pucér képet, mert szívesen maszturbálna rá. Hát koszonom szépen... nem
2012. jan. 14. 13:03
23/37 anonim válasza:
Mér' nem írtál vissza neki, hogy előbb küldjön ő, mert azért akárki nem maszturbálhat rád. :P :D
2012. jan. 14. 13:08
24/37 anonim válasza:
Én egyszer egy tamponnal kapcsolatos kérdéshez írtam, hogy én is azt használok, nekem bevált stb. Január elsején, éjjel fél kettőkor: "elég gáz vagy!" Én annyit írtam neki, hogy remélem, most megnyugodott a lelke, amúgy boldog újévet neki is. :)
2012. jan. 14. 13:12
25/37 anonim válasza:
Egyszer kiírtam egy kérdést, egy kis segítséget kértem itthoni dologban. Erre valaki írt privát üzenetet, hogy mekkora egy szánalom vagyok meg így meg úgy. Csak lestem, hogy ez mit tol :D de nem válaszoltam neki, az ilyenek pont azt akarják, hogy felhúzzanak és leálljak velük vitatkozni. Minek? Nem süllyedek le a hülyék szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal.
2012. jan. 14. 13:29
26/37 anonim válasza:
Egyszer a kutyák témában válaszoltam egy olyan kérdésre, hogy mik a jelei ha egy szuka tüzel. LEírtam mindent részletesen, és erre a válaszomra reagált egy hapsi, hogy milyen jól ismerem a kutyák nemiszervét. Nézek, mondom oké... Aztán folytatja, hogy nem lenne-e kedvem csatlakozni hozzá és a barátnőjéhez animalsexben, merthogy jó lenne egy ilyen valaki, mint én. Mondom atyaég. Aztán kitöröltem, és ennyi. Többet utána nem írt.
2012. jan. 14. 13:43
27/37 anonim válasza:
Egyszer megkérdeztem, hogy hogyan juthatok el tömegközlekedéssel egy helyre. Jött egy csomó normális válasz, mire én megköszöntem nekik: Köszönöm szépen a segitséget!
Erre jött egy üzenet nekem, hogy a k*rva anyádat te rohadt kis g*ci...erre válaszoltam neki normális hangnemben, hogy mégis mi a baja a világgal.. szóval egy kis levélváltás után bocsánatot kért a kis hülyegyerek..:D :D
2012. jan. 14. 13:46
28/37 anonim válasza:
Még sosem kaptam ilyesmi privátot.
Viszont annál többet küldtem! :DDDD
2012. jan. 14. 14:31
29/37 anonim válasza:
Nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak a sex kategóriában egy kérdésre, annyira sötét kérdés volt, de látszott, hogy nem kamu... :D Nos utána 2 emberke írt privit, hogy ismerkedne velem (sexuálisan), mert tetszem nekik...Egy kommentből tetszem neki... :D XD
Jót nevettem, majd töröltem az üzeneteket. Jobb ilyenkor figyelmen kívül hagyni őket. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!