Szakítóok lenne, ha a párod folyton cseszegetné az öcsédet?
A barátom folyton beszól az öcsémnek, aki most 17 éves, teljesen normális gyerek, de a barátom nem tudja elviselni. Én még itthon lakom, mert tanulok, a barátom pedig sokat van nálunk és olyankor történnek ezek a konfliktusok. Az öcsém pl. kijön a konyhába, csinál kaját, aztán átviszi a nappaliba, mire a barátom rászól, hogy nem igaz, hogy nem tud a konyhában enni, az anyánk majd takaríthat utána. Meg folyton kérdezgeti az életéről, aztán meg gúnyolja. Már többször összevesztem emiatt vele, mert az öcsémet nagyon szeretem és szerintem ok nélkül piszkálja állandóan, de akkor sem hagyja abba és nekem ez rosszul esik. Elgondolkodtam, hogy szakítok vele, szeretem, de nem viselem el, ha a tesómat, meg úgy egyáltalán a családomat bántják. 10 hónapja vagyunk együtt. Ti mit tennétek?
21/L
Ha vele maradsz, később ilyen lesz veled is, a barátaiddal is, a gyerekeitekkel is. Fölösleges rá időt pazarolnod.
Hagyd meg azoknak a lányoknak, akik szeretik, ha bántják, semmibe veszik őket!
Az én párom ugyanezt csinálta a nővéremmel.Hozzámentem.
Mostmár az anyummal is,apummal is sógorommal is,tesommal egyenesen botrányosan beszél....rólam nem is beszélve...Sőt már a nagyobbik gyerekünk is kegyvesztett lett nála,mert már nem olyan apás...dobbants!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!