Szerintetek érez még valamit irántam?
Hát sajnálom nagyon....
Rossz érzés, ha az ember szembesül azzal hogy vége.. vagy legalábbis készíti fel magát hogy valami véget ér...
De az is igaz, hogy talán visszafordítható. Nálunk is a 8 évünk alatt voltak/vannak hullámvölgyek. Mélyponton is voltunk nagyon, mégis sikerült mindig egyenesbe jönnünk.
Próbálj meg kedveskedni neki. Süss-főzz a kedvenc ételeiből, a szexuális életetek rendben van? Ha kicsit laposabb akkor hajrá- turbózd fel. Meghitt otthont varázsolj. Bízzunk benne hogy értékelni fogja!
"Azt nem hiszem hogy lenne valakije mert nem jár el itthonról de lehet hogy van valaki kinézve".
Nem kötelező, hogy kimaradozzon, vagy eljárjon otthonról. Férjemmel együtt dolgoztunk saját kis vállalkozásunkban, ő járt áruért, meg ügyeket intézni. Úgy adódott, hogy összemelegedett egy nőcivel, aki az egyik nagykernél dolgozott. Eleinte csak beszélgettek, majd fellobbant a láng kettejük között aztán a szeretője lett. Én az egészből nagyon sokáig csak azt tapasztaltam, hogy egyre hidegebb a kapcsolatunk.Nem voltak veszekedések, ami gond volt megbeszéltük, voltak közös programok, együtt volt a család, kívülről minden szép volt, de érezni lehetett, hogy valami nagyon nem jó. Aztán lebuktak, minden kiderült. Segítettem neki csomagolni, nem a nőhöz a testvéréhez költözött. Két hétig volt csak távol, de már az első este könyörgött, hogy vissza jöhessen.Mind a ketten megszenvedtük a hűtlenségét, ezerszer átrágtuk a dolgot, adtam a kapcsolatunknak egy lehetőséget, lassan, nagyon lassan találtunk egymásra.
Éreztem a viselkedésén a különbséget mikor a nője volt, de az igazi okot szerintem nem is akartam észre venni.
Csak nagyon halvány betűkkel írom a kérdésem. Mi lenne, ha elköltöznétek tőle? Ha megüresedett a kapcsolatotok, akkor szerintem nem szabad megvárni, hogy még rosszabbra forduljon, ha elenged hamarabb lezárhatod magad mögött az egészet, minél tovább húzod annál fájdalmasabb.
Hallgass az eszedre, ott van a lánykád akinek szüksége van rád, pasit találsz százat is, olyat is aki a tenyerén hordoz benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!