Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy azért...

Elképzelhető, hogy azért ilyen mert nem tudja mit érez irántam?

Figyelt kérdés

A barátom sokszor el akar hagyni, aztán mégis meggondolja magát. Azt mondta azért, mert szeret.

Kicsit unom, hogy hetente eljátsszuk ezt. Mi lehet az oka? Nem tudja hogy mit érez irántam? Vagy csak addig van velem, míg nem talál valaki mást? :(

Egy 28 éves férfiről van szó, nem egy 16 éves tiniről.

Másfél éve vagyunk együtt.

2010. nov. 11. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak a megszokás...ne hagyd,hogy játsszon veled,mert ez kinyír lelkileg. Hagy el te!
2010. nov. 11. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
te mennyi idős vagy?
2010. nov. 11. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd el te. lehet hogy nem szeret, vagy nem bízik benned, és ez már régen rossz.
2010. nov. 11. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy ismerősöm csinálta ezt, illetve még mindig csinálja. Én mindig mondom a csajnak hogy fejezze be, mert ez csak neki lesz szar, de nem képes rá. Viszont szerintem jobban jársz, ha befejezed vele, tök mind1, h mit mond, vagy csinál.És igen lehet azért, met nem tudja h mit érez, bár ezt 28 évesen sztem már lehet tudni.
2010. nov. 11. 14:49
 5/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2010. nov. 11. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dobjad kicsim!!!!!!!!De tüstént!!!!
2010. nov. 11. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
inkább te szakíts vele még most mert előbb-utóbb tuti el is hagyna. lehet hogy csak fél az egyedülléttől és azért csak fenyegetőzik de nem teszi meg, aztán egyszer talál valaki mást és hipp hopp el is hagy. szóval lépj te előbb!
2010. nov. 11. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:

*Vagy csak addig van velem, míg nem talál valaki mást?

Nagyon jól látod. Nem szeret, nem akar veled lenni, ezért el akar hagyni, de aztán eszébe jut, hogy addig is jó, hogy az embernek van nője, akivel lehet szexelni.

2010. nov. 11. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Attól, még hogy férfi, lehet bizonytalan, de a heti rendszeresség már elég gáz.

Azt, hogy neked ez így jó-e, te tudod. Hagyd egy kicsit magára talán (2 hét), hagy elmélkedjen. Hátha észbe kap, vagy helyre rázódik.

A többieknek üzenem, hogy tényleg lehet bizonytalan egy férfi, nem feltétlen arról van szó, hogy kényelemből visszakozik.

2010. nov. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!