Lehetséges hogy mégis érez irántam valamit?
Múlt év december végén ismertem meg a srácot,és januárban áthívott magához,akkor még nem volt semmi. Februárban is áthívott,és akkor megcsókolt. Egy szórakozóhelyre járunk,és ott többször nézett,a barátnőm is mondta,meg én is észrevettem. És a haverja meg állandóan biztatta hogy jöjjön oda hozzám,és Májusban is megcsókolt a discoban. De azt mondta hogy nem tetszek neki. Nekem most van barátom,és szeretem,csak eszembe szokott jutni ez a srác,és már nem vagyunk jóban,amióta a haverom elmondta neki,hogy nekem mennyire tetszett. De azért még néha szokott nézni. És most neki is van csaja,de a múltkori buliban mikor a pasimmal ültem,akkor elment előttünk,és ránk se nézet,pedig mindkettőnket ismer, és mikor egy kis színpad szerűségen táncoltam,azért egymás szemébe néztünk jó sokáig,amikor elment előtte. És amikor elmondtam neki,hogy tetszik,azt mondta hogy az cink. :/ És amikor a buliban egy haverommal beszélgettem,akkor felém fordult,engem nézett és úgy beszélt a haverjával,amikor pedig a pasimmal álltunk a ruhatárnál,szintén. Amikor pedig többet ivott,és táncoltam,még puszit is dobott. Meg állandóan ott volt a haverjával ahol én.
16L a pasi 19.
Bocsi a hibákét. :S
És csak akkor volt ott ahol én,amikor még szingli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!