Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy 40 éves...

Az normális, ha egy 40 éves nő a két gyerekével (fiú 11, lány 7) alszik, és nem a férjével? Másoknál is előfordul, vagy komolyan kezdjek aggódni, a feleségem elmeállapotát illetően?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 07:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
24%
kérdezd meg a fiadat, hogy nem zavarja-e az anyja meztelenkedése és hogy egy szobában alszanak. ha jól teszed fel a kérdést mindenképp igent kapsz:) ez pedig jó indok hogy átcuccoljon a hálószobátokba
2012. jan. 12. 12:08
 32/39 anonim ***** válasza:
77%

Megértem, hogy kerülöd a konfliktust, de jobb lenne tisztázni a dolgokat, hogy megnyugodj. Túl kell esned rajta, hisz szenvedsz emiatt.

Én sem tartom természetesnek az együttalvást, sőt ahogy telik az idő egyre kellemetlenebb lesz, főleg a fiatok számára.

A meztelenkedés is csak egy ideig normális dolog, amíg kicsik a gyerekek. Amikor már kezdenek kamaszodni nem jó. Anya-lánya, apa-fia között semmi gond, ha nem szégyenlősek.

Azonban el nem tudom képzelni, hogy az legyen a természetes, hogy egy 17-18 éves lány az apja fa**t látja, vagy 17-18 éves fiú az anya nemi szervét, meg meztelen hátsóját, melleit.

2012. jan. 12. 14:10
 33/39 anonim ***** válasza:
65%

Nem olvastam végig, de azt látom már, hogy le leszek pontozva.

Nálunk is volt fürcsi után, hogy a szüleinket láttuk tinédzseren meztelen, nem találtam problémásnak, tesóm se, ő fiú. Mondjuk nem úgy lófrált anyu, hanem ment öltözni, de nem bújva.

Az alvás nálunk összevissza volt, de legtöbbször anyu valamelyikünkkel, a másikunk apuval, vagy anyu mindkettőnkkel. Időnként együtt is voltak. Nem lett senki sérült a családban semmiféle módon. Nekem ez nem fura.

Viszont az én házasságomban próbálunk a férjemmel együtt aludni, itt ott a gyerekekkel, mert jó érzés. Bár nincs rossz tapasztalatom, de azért én szeretnék vele is kettesben lenni, bevallom, volt idő, hogy nehéz volt, de rájöttem, hogy jobb a kapcsolatunknak, és meg kell az embernek erőltetnie magát.

Beszélgess a feleségeddel, értsd meg, fejezd ki neki ezt, hogy érted, hogy megszokta, és jó érzés neki, sőt a gyerekeknek is, de a ti kapcsolatotokat is kellene ápolni, hiszen a végén valószínűleg ketten maradtok, és legyetek meg egymásnak szépecskén. Ne várj csodát, mondd is neki, hogy nem kell most mindig összebújni, de legalább bizonyos napokon, valahogy lassan vezessétek be, és remélhetőleg érezni fogja, hogy visszakap valamit ami régen jó volt, de ehhez azért kell majd idő.

2012. jan. 12. 15:31
 34/39 anonim ***** válasza:
62%

Mondtam ugye, hogy le leszek pontozva bár nem értem, hogy miért.

Azért, mert a családunkban ez történt, és mégse lett senki sérült, és együtt vannak a szüleim, már mi is házasok vagyunk, gyerekekkel, és rendben vannak a dolgok ?

Vagy azért, mert mertem javaslatot tenni, hogy hogyan kezelje a dolgot a kedves kérdező ?

2012. jan. 13. 15:03
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele beszélni,akkor írd meg neki mindezt.
2012. jan. 13. 18:01
 36/39 anonim ***** válasza:
64%
Nem az elmeállapotával van baj, de nem egészséges egy olyan házasság, ahol a feleség 11 éve nem alszik a férjével, és ilyen szinten rá van nőve a gyerekekre. Gyakorlatilag van egy bent lakó bébiszittered, mert feleségnek már nem tudnám nevezni.
2012. márc. 18. 14:20
 37/39 anonim ***** válasza:
73%

A párom volt felesége művelte ugyanezt, a párom meg azt, amit te. Csendben tűrt. Majd egyszer azon kapta magát, hogy teljesen másra vágyik, a gyerekek életéből az anyuka teljesen kiszorította, úgy érezte, ő valami extra tartozék a családjában, aki a pénzkeresetre jó. Vívódott éveken át, többször utalt rá a feleségének, hogy kicsit legyen már nő, ne csak kotlós (jó, nem ezzel a kifejezéssel), hogy újítsanak, stb, de a nő mindig játszotta a süketet, úgyhogy válás lett a vége. Azóta a nő mindenféle sz*rházinak lehordja, a gyerekekre méginkább ráfüggött, úgy, hogy a két kislány (7 és 11 éves) már a barátaihoz sem megy, ki sem mozdul otthonról, ha anya nincs mellette. Együtt alszanak, és a nő teljesen normálisnak tartja magát. Én nem. A gyerekek nem mernek eljönni az apjukhoz, mert attól félnek, hogy anyut elveszítik, ha jól érzik magukat az apukájukkal. Eléggé eldurvult. A feleséged szerintem nem szeret téged, csak magával törődik, észre sem veszi, hogy a gyerekeinek árt a legtöbbet hosszabb távon.

Nagyon sajnállak, de itt neked sztem nem osztottak lapot. Sajnos már korábban a sarkadra kellett volna állnod, mert ha most kezdesz pattogni, akkor a feleséged pillanatok alatt ellened hangolhatja a gyerekeket, úgy, hogy csak lesel.

A véleményemben benne vannak a személyes tapasztalataim is, nem biztos, hogy mindenben igazam van, de amit a ti házasságotokban műveltek, az lélekromboló. Mindannyiótoknak.

2012. okt. 2. 14:56
 38/39 anonim ***** válasza:
10%

És nem lehet, hogy te nem vagy elég laza? Vannak, akik szeretnek együtt aludni, szeretkezni, nemcsak éjjel lehet! Az alvás az más, együtt aludni, ha elég nagy az ágy lehet bármikor bármilyen életkorban?

Miért nem alszol te is velük?

A pucérságról pedig annyit, hogy pszichológusok is megmondták, hogy legalább a szülőket lássa már pucéran a gyerek, különben a lányoknak egy méretes fütykös, a fiúknak egy duda is misztikum lesz vagy félnek a nemiségtől.

2013. ápr. 21. 16:26
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
kúrasd halálra cigánnyal!
2017. szept. 4. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!