Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy 40 éves...

Az normális, ha egy 40 éves nő a két gyerekével (fiú 11, lány 7) alszik, és nem a férjével? Másoknál is előfordul, vagy komolyan kezdjek aggódni, a feleségem elmeállapotát illetően?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 07:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

Hát a dolgot illetően ez nem egészséges,de attól még normális a feleséged.Én is együtt aludtam sokáig a gyerekekkel,addig míg a 4.meg nem született,mert akkor már féltem,hogy valamelyik megrúg éjszaka.

Akkor 11,9,6 évesek voltak.Azóta már eltelt 3 év s nem alszom velük.

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 12. 10:07
 22/39 anonim ***** válasza:
93%
Összezördültünk valami semmiségen a férjemmel-rég volt-a fiaink persze érezték a feszültséget, de nem szólhattak, ugye, hanem este, amikor lefekvéshez készülődtünk, oda akartam feküdni -nagy haragomban- a fiúkhoz(ők együtt aludtak akkor még egy nagy ágyban). Rám szól a nagyobbik: "Ugye tudod, anya, hogy amelyik néninek már van férje, együtt kell aludjanak. " Azonnal megéreztem a békítő szándékot a négyéves fiamban, hogy azt szeretné, ha odamennék a helyemre. Igazad van, fiam, szólok a férjemnek, hogy ne haragudjon. Azon aztán röhögtünk egy jót. Valahogy így kezdődhetett nálatok is, nem? Azt nem értem, hogy miért maradt így? Ideje volna változtatni az biztos.
2012. jan. 12. 10:07
 23/39 anonim ***** válasza:
79%
Ezt miért tűröd ennyi ideje? Gondolom így szexuális életetek sincs. Szerintem az anyasággal megszűnt nőnek lenni (igaz valahogy a 2. is csak lett valahogy), de ez egészségtelen. Valamit csinálj, mert ez nem házasság szerintem.
2012. jan. 12. 10:16
 24/39 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem mi baj lenne a meztelenkedésből..

Édesanyám is meztelenkedett előttünk néha...

De biztos szeret téged a feleséged? Nekünk még nincs gyermekünk a párommal, de biztos h nem fog velünk aludni..

És hogy éltek így nemi életet?

2012. jan. 12. 10:31
 25/39 anonim ***** válasza:
77%
Nincs rendben ha a feleséged a gyerekekkel alszik(akár csak egy szobába).Nem elmebajos,de valami oka van.Nem tesz jót sem a házaséletnek sem a gyermekeknek az állandó ott alvás..Beszélned kell az asszonnyal,mert komoly bajok lehetnek vagy már vannak és azért nem alszik veled.Az oké,hogy mondjuk félnek a gyerekek pl: a sötétbe,de arra is van megoldás...Vagy ha nem tudnak elaludni,akkor altassa el őket és vissza a saját helyére..ez normális.És lassan a fiút és a lányt is külön kéne rakni.Ha meg már mint férfi nem akar tőled semmit akkor nem az a megoldás,hogy a gyerekekkel alszik....
2012. jan. 12. 10:42
 26/39 A kérdező kommentje:

A nemi életünk egy vicc.Minden szombat este megkérdezi hogy bejöjjön-e hozzám.Mit mondjak, hogy á ne mert fáj a fejem?!

Bejön úgy hogy rajta van a pizsama felső része, oldalra fekszik aztán kész.....Nem hiszem hogy velem baj lenne, mert látom, és hallom hogy élvezi a dolgot.Régen mindegyik barátnőmmel jól megvoltam ezen a téren, sőt még vele is ameddig nem volt gyerek.A közel 20 év alatt még nem csaltam meg, de szerintem már nem bírom sokáig, mert sok a kísértés.Tudom hogy beszélnem kéne, de valahogy ilyen típus vagyok hogy kerülöm a kínos szitukat.Nem szeretek veszekedni.Az a típus vagyok, aki tűr, aztán egyszer csak kirobban és kő kövön nem marad.Egyszer mondtam neki, hogy milyen jó az a harisnya amit vett, felvehetné csak nekem ...Erre azt mondta, hogy így is mindig csak azt akarom.Azóta sem láttam azt a harisnyát.

2012. jan. 12. 10:52
 27/39 anonim ***** válasza:
74%
A gyerekekkel való alvás kiváló ürügy arra, hogy ne kelljen veled aludnia. Valószínűleg már nem vonzódik hozzád (vagy sosem vonzódott, csak mielőbb családot akart), ezért ragaszkodik ahhoz, hogy a gyerekekkel töltse az éjszakát. A gyerekeknek semmi bajuk nem lesz ettől, valószínűleg még élvezik az éjszakai anyucizást, ha majd serdülni fognak, maguktól fogják kérni, hogy hadd vonuljanak külön éjszakára. Az unokatesóm elvált, amikor a fia kicsi volt, aztán egy franciaágyon aludt a kisfiúval évekig, és olyan 13 éves kora körül a kölyök kérte, hogy aludhasson egyedül most már a másik szobában. Szóval ettől a részétől nem kell aggódni. Azon viszont érdemes elgondolkoznod, hogy ez a házasság neked megfelel-e így, vagy inkább keresel olyan nőt, aki boldogan ébredne minden reggel melletted. A feleségedtől is kierőszakolhatod, hogy újra veled aludjon, de abban sok köszönet nem lesz. Ezek a dolgok vagy önkéntesek, vagy nem érnek semmit.
2012. jan. 12. 11:10
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

És nem lehet, hogy a feleséged nincs megelégedve magával, a testével? Mert az, hogy pizsamában megy be szeretkezni hozzád az egy kicsit gáz. Én ha tudom, hogy fürdés után lesz valami, akkor még a melltartót, bugyit sem veszem föl, hanem pucéran beosonok a férjemhez. :)

Látod és hallod, hogy élvezi. Érzed is, hogy élvezi?

2012. jan. 12. 11:14
 29/39 A kérdező kommentje:
Igen, érzem is.
2012. jan. 12. 11:17
 30/39 anonim ***** válasza:
19%
hát tényleg nem vagy a szavak embere, ez azon is látszik, h 11év alatt nem hoztad fel neki és ez idő alatt egyszer utaltál rá (harisnyás sztori). És most sem vele beszéled meg....de ha pasiaggyal akarok gondolkodni és ha változtatni akarok, akkor egy NEM SZOMBAT este azt mondom neki, h figyelj szívem, olyan rég mozdultunk ki együtt, nincs kedved kicsípni magad és elmenni valahová? és fulladjon szexbe. Vagy kibújik alóla vagy rájön h ez jó dolog. Vagy lekerül róla a ruha vagy fennmarad és elejt egy mondatot, h nem szeretem a testem és akkor kiderül h miért nem forszírozza ezt gyakrabban.(és akkor lehet őt győzködni h dehogy drágám, te nagyon kívánatos nő vagy, vagy azt mondani, h figyelj, vigyázok a srácokra hetente kétszer, menj el kondiba, h jól érezd magad!) De ha változtatni akarsz, akkor derítsd ki h mi az oka mert mi itt csak találgatunk. És igenis dicsérd meg, h legyen önbizalma. Nem kell hazudni, de csak van rajta egy-két kívánatos porcika, ha szombat este összejön a dolog. Az oldalra fekvéshez meg annyit, h bele lehet lihegni a fülébe, h nincs kedved másképp? Kettő(tökö)n áll a vásár, nem hibáztathatod ezért csak őt. Szerintem ő is érzi h ez gáz, de mivel részedről nem lát hajlandóságot/jelzést a változtatásra, elkönyvelte h ez van. Ha nem akarsz, nem kell beszélgetni erről (bár nagyon jó lenne), de akkor minden nonverbális eszközt ragadj meg h VÁLTOZTASSATOK. Ha volt a gyerekek előtt kedvenc helyetek, pózotok, vicces sztoritok, vidd el oda, húzd magadhoz úgy, hozakodj vele előtt, mert attól h mi itt vaktában lövöldözünk ti még így maradtok...
2012. jan. 12. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!