Az normális, ha egy 40 éves nő a két gyerekével (fiú 11, lány 7) alszik, és nem a férjével? Másoknál is előfordul, vagy komolyan kezdjek aggódni, a feleségem elmeállapotát illetően?
Hát a dolgot illetően ez nem egészséges,de attól még normális a feleséged.Én is együtt aludtam sokáig a gyerekekkel,addig míg a 4.meg nem született,mert akkor már féltem,hogy valamelyik megrúg éjszaka.
Akkor 11,9,6 évesek voltak.Azóta már eltelt 3 év s nem alszom velük.
4 gyerkőc anyukája
Nem értem mi baj lenne a meztelenkedésből..
Édesanyám is meztelenkedett előttünk néha...
De biztos szeret téged a feleséged? Nekünk még nincs gyermekünk a párommal, de biztos h nem fog velünk aludni..
És hogy éltek így nemi életet?
A nemi életünk egy vicc.Minden szombat este megkérdezi hogy bejöjjön-e hozzám.Mit mondjak, hogy á ne mert fáj a fejem?!
Bejön úgy hogy rajta van a pizsama felső része, oldalra fekszik aztán kész.....Nem hiszem hogy velem baj lenne, mert látom, és hallom hogy élvezi a dolgot.Régen mindegyik barátnőmmel jól megvoltam ezen a téren, sőt még vele is ameddig nem volt gyerek.A közel 20 év alatt még nem csaltam meg, de szerintem már nem bírom sokáig, mert sok a kísértés.Tudom hogy beszélnem kéne, de valahogy ilyen típus vagyok hogy kerülöm a kínos szitukat.Nem szeretek veszekedni.Az a típus vagyok, aki tűr, aztán egyszer csak kirobban és kő kövön nem marad.Egyszer mondtam neki, hogy milyen jó az a harisnya amit vett, felvehetné csak nekem ...Erre azt mondta, hogy így is mindig csak azt akarom.Azóta sem láttam azt a harisnyát.
És nem lehet, hogy a feleséged nincs megelégedve magával, a testével? Mert az, hogy pizsamában megy be szeretkezni hozzád az egy kicsit gáz. Én ha tudom, hogy fürdés után lesz valami, akkor még a melltartót, bugyit sem veszem föl, hanem pucéran beosonok a férjemhez. :)
Látod és hallod, hogy élvezi. Érzed is, hogy élvezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!