Tényleg én vagyok a rossz?
A probléma két választ fogalmazott meg bennem:
1. A kislányod a volt párodtól van, függetlenül attól, hogy már nem volt veled, mikor szültél. Igenis megillet a gyermektartás. Ne te szégyelld magad, amiért kéred, szégyellje ő, hogy magától nem jut eszébe a gyermeke ellátása, még anyagi téren sem. 10e Ft nem a világ, nem is hatalmas összeg. Ha van keresete, akkor kérd a 20% megállapítását, ha nincs, akkor meg legalább ehhez a 10e Ft-hoz ragaszkodj, bár szerintem ez igazán nem nagy pénz.
2, Másik nő: ne törődj vele, azt mond amit akar. Ha te is beállsz köpkölődni, magadat mocskolod be. Akarod te ezt? Ha féléves a kicsikét, akkor nem hiszem, hogy jót tesz akár neked, akár a babának az idegeskedés, amit a másik nő miatt kiállsz. Megér ez a maca ennyit?
Lehet, sőt bizti, hogy rosszul esik a volt párodtól, hogy te az elmúlt szerelmetek gyümölcsét gondozgatod, ő meg új szerelmet él meg, a gyerekre meg nem fordít időt.
Azt az energiát, amit ennek a libának a szidásába fektetsz, másba is fektethetnéd, pl. a gyerekbe. Hidd el, ő meghálálja.
S hogy mi lesz a másik csajjal: ki nem sz--ja le? Hadd dumáljon, engedd el a füled mellett. Ne érdekeljen a véleménye. Ő már rég elfelejtett szerető lesz, mikor te még mindig szerető édesanya.
Erre tessék gondolni.
Az előzőnek igaza van. És ne feledd, neked az új nővel is jóban kell lenned, a kislány miatt. Ha megmarad, lehet hogy napokig később hetekig ő fogja gondozni majjd gyereked később. Próbálj megbarátkozni vele.
A férjem exével ez a következő képp megy: Sziasztok! (mondja )
Juci(ez vagyok én) De jól nézel ki! Bandi! Kövér vagy!
Gyere Dórika, jól fogod itt érezni magad!
Szeret Juci is tudod!
S szépen elmegy. Így a gyerek velem is elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!