Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a rossz?

Tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
A történet annyi,hogy a volt párommal még a terhességem alatt szakítottunk,a kislányunk most fél éves.Van neki egy új kapcsolata,az a lényeg,hogy teljesen ellenem fordította a volt páromat.Erről a nőről mindent beszélnek a városba,szóval egy ribi.Én most mentem el a bíroságra,mert még nem fizetett semmit a kislány után-és szerintük én vagyok a bunkó,mert hogyan merek tőle havi 10 ezer ft-ot kérni.Meg az az igazság,hogy soha nem bírom megállni,hogy ne szidjam azt a nőt,és ez nagyon nem tettszik neki.Én vagyok a rossz,mer megmondom a véleményem?Amíg nem volt ez a nő teljesen más volt a kapcsolatunk,most örülök,ha hetente egyszer megnézi a kislányt akkor is 10 perce van,mert megy a nőhöz.Nekem már nagyon elegem van,hogy én fogjam be,de az a nő meg bármit megcsinálhat.Mit tegyek?
2009. máj. 25. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most azzal a nővel van, nyilván szereti. Te meg megjegyzéseket teszel a nőre, így magad alatt vágod a fát. Függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, hagyd abba a megjegyzések. Ki lehet azt bírni. Így könnyebb adni a pasas alá a lovat, hogy te milyen rosszindulatú p*csa vagy, meg ő is azért jöjjön, hogy a nőjét kritizáld?
2009. máj. 25. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igenis kérj gyerektartást,és ha van rendesen fizetése,akkor azt a %-ot,ami jár,ne csak 10 ezret. És onnantól kezdve csak azzal foglalkozz,hogy boldog életed legyen a kislányoddal. Csinálj úgy mintha az a nő nem is létezne és ne mérgezd vele saját magadat,mert csak felidegesít és annak te meg a gyerek issza meg a levét. Miközben ők jól elvannak. Tudodm,h rossz,hogy így történt de ez ellen nem tudsz mit tenni. Arról nem is beszélve,h a gyereknek lesz rossz,ha mondjuk akkora lesz és az apja elviszi és a csaj még ott lesz. Láttam nem egy olyan gyereket,ahol a szülők egymást meg az új párjukat szídták,a vége az lett,hogy a gyerek sehol nem szerett lenni,mert ugye,mikor apuka elvitte ott volt a néni,akit Anyu utál,aztán otthon meg hallgathatta Anyutól,hogy mekkora .....-va az a nő. Kezdj új életet a gyerekkel és ne az érdekeljen,h a volt párod mit csinál. Sok sikert!!
2009. máj. 25. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A probléma két választ fogalmazott meg bennem:

1. A kislányod a volt párodtól van, függetlenül attól, hogy már nem volt veled, mikor szültél. Igenis megillet a gyermektartás. Ne te szégyelld magad, amiért kéred, szégyellje ő, hogy magától nem jut eszébe a gyermeke ellátása, még anyagi téren sem. 10e Ft nem a világ, nem is hatalmas összeg. Ha van keresete, akkor kérd a 20% megállapítását, ha nincs, akkor meg legalább ehhez a 10e Ft-hoz ragaszkodj, bár szerintem ez igazán nem nagy pénz.

2, Másik nő: ne törődj vele, azt mond amit akar. Ha te is beállsz köpkölődni, magadat mocskolod be. Akarod te ezt? Ha féléves a kicsikét, akkor nem hiszem, hogy jót tesz akár neked, akár a babának az idegeskedés, amit a másik nő miatt kiállsz. Megér ez a maca ennyit?

Lehet, sőt bizti, hogy rosszul esik a volt párodtól, hogy te az elmúlt szerelmetek gyümölcsét gondozgatod, ő meg új szerelmet él meg, a gyerekre meg nem fordít időt.

Azt az energiát, amit ennek a libának a szidásába fektetsz, másba is fektethetnéd, pl. a gyerekbe. Hidd el, ő meghálálja.

S hogy mi lesz a másik csajjal: ki nem sz--ja le? Hadd dumáljon, engedd el a füled mellett. Ne érdekeljen a véleménye. Ő már rég elfelejtett szerető lesz, mikor te még mindig szerető édesanya.

Erre tessék gondolni.

2009. máj. 25. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek,főleg a harmadik válaszadó,tudom,hogy nem szabad foglalkoznom velük,de akkor az a nő se foglalkozzon velem,és ne szóljon bele,hogy a volt párom mikor és mennyi időt akar ránk szánni,mert ez csak ránk tartozik,nincs igazam?A kislánynak az édesapjára is szüksége van,hogy lelkiekben is egézséges felnőtté cseperedjen.Ehhez ragaszkodok,és én vagyo elmonva mindennek.Szerintem ez sajnálatos.Köszönöm mégegyszer a válaszokat
2009. máj. 25. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
gyerektartást elkéred, de egy rossz szót ne szólj az új párjára! Még egy tekintetet sem. Szüksége lesz a gyereknek az apjára, ne mard el mellőle már az elején! Ez a része a te felelősséged!
2009. máj. 25. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lelked legmélyére nézel, nem azért van ez az egész, mert valahol reménykedsz abban, hogy esetleg visszatér hozzátok a kicsi apja? Nehéz elfogadni, hogy már mást szeret, hiszen Te vele képzelted el az életedet. Ne ribizd le az új nőt még akkor sem, ha tényleg az, és semmiképpen se szidd. A gyerektartás természetesen jár a kislánynak. Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy nektek a kislány miatt jóban kell lennetek. (legalábbis nem ártana)
2009. máj. 25. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van. És ne feledd, neked az új nővel is jóban kell lenned, a kislány miatt. Ha megmarad, lehet hogy napokig később hetekig ő fogja gondozni majjd gyereked később. Próbálj megbarátkozni vele.

A férjem exével ez a következő képp megy: Sziasztok! (mondja )

Juci(ez vagyok én) De jól nézel ki! Bandi! Kövér vagy!

Gyere Dórika, jól fogod itt érezni magad!

Szeret Juci is tudod!

S szépen elmegy. Így a gyerek velem is elmarad.

2009. máj. 25. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Micsoda? 10 ezer forint? A nettó fizetésének a 20%-a jár gyerektartásként!t A nőt ne pisziáld, tényleg csak magad alatt vágod a fát. Tudom, hogy nem könnyű, de legyél te az okosabb, az a szerelem is el fog múlni egyszer!
2009. máj. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!