Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért féltékenykedik anyám ha...

Miért féltékenykedik anyám ha én fözök? Miért akarja kisajátitani a konyhát? Miért lesz mindig lecseszés a vége?!

Figyelt kérdés

Szeretek kajákat csinálni és szoktam is és sose teccik neki... mindig vmi baja van vele ha más nem beleszol h ő nem ugy szokta csinálni hát én meg ugy szoktam! Meg mindig huzza a száját pedig faterom szerint is finom amit csinálok pedig ő ritkán szokott meg dicsérni bármit is!

Ma is hazajöttem suliból cisnáltam mézes szezámmagos sült virslit párolt káposztával mert kiváncsi voltam h mien (de annyit h nekik is jusson vacsorára is) felhivtam erre ahejett h meg köszönné leb.szott h ő este már vmi húst akart cisnálni és már kivette a fagyóbol... multkor azért b.szott le mert lecsót cisnáltam és h ő azt a paradicsomot másra szánta és mehet megint a boltba... pfff

Sztetek ez normális?! Mit cisnáljak vele h hadja már abba?! Már elegem van ebböl mintha az övé lenne a konyha...

15/F

2012. jan. 11. 13:54
1 2 3
 21/23 bánomisén ***** válasza:
59%

Kérdező, nem az időről van szó, hanem a gesztusról. Ha neki 5 perc a bolt, neked is annyi.

Vedd ki a részed a konyha háttérmunkáiból is, akkor szerintem anyukádnak sem lesz gond, hogy időnként te főzöl. Beszéljétek meg, hogy kinek mi a feladata a konyhában és tartsd is be. Szólj neki, hogy mikor és mit akarsz kreálni, gondolom, nem fog agyoncsapkodni érte, hogy lesz 1-2 óra szabadideje, amit nem a konyhában kell eltöltenie. Na.

2012. jan. 11. 14:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs azzal, hogy főzöl, csak azért egyeztess anyuddal!

Beszéljétek meg, hogy mikor mi legyen, és akkor nem használod el azt az alapanyagot, amit másra szánt!

2012. jan. 12. 21:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék beleszólni a dolgokba de itt lehet hogy teljesen másról van szó! Lehet, hogy nem is veled és avval van baj, amit csinálsz! Nem tudom anyukád mennyi idős, de lehet, hogy nehezen emészti meg hogy felnőttél. Lehet hogy kezdi magát értéktelennek érezni és így harcol ellene.
2013. jan. 23. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!