Miért féltékenykedik anyám ha én fözök? Miért akarja kisajátitani a konyhát? Miért lesz mindig lecseszés a vége?!
Szeretek kajákat csinálni és szoktam is és sose teccik neki... mindig vmi baja van vele ha más nem beleszol h ő nem ugy szokta csinálni hát én meg ugy szoktam! Meg mindig huzza a száját pedig faterom szerint is finom amit csinálok pedig ő ritkán szokott meg dicsérni bármit is!
Ma is hazajöttem suliból cisnáltam mézes szezámmagos sült virslit párolt káposztával mert kiváncsi voltam h mien (de annyit h nekik is jusson vacsorára is) felhivtam erre ahejett h meg köszönné leb.szott h ő este már vmi húst akart cisnálni és már kivette a fagyóbol... multkor azért b.szott le mert lecsót cisnáltam és h ő azt a paradicsomot másra szánta és mehet megint a boltba... pfff
Sztetek ez normális?! Mit cisnáljak vele h hadja már abba?! Már elegem van ebböl mintha az övé lenne a konyha...
15/F
Nem ismerem anyukádat, így nem tudom, hogy rá igaz-e, de sok nő háziasszonyként definiálja magát. Még akkor is, ha amúgy van munkája, hisz az munka, nem hivatás.
Ilyenkor ezek a nők úgy érzik, hogy rájuk semmi szükség, ha főzni bárki tud.
14:15
Bocs, de épp a szervezésről és kommunikációról tartottam itt kiselőadást, de látom, másnak sem jutott el a tudatáig, nem csak a kérdezőnek...
Olvassatok már, az isten megáldjon benneteket!
Már bocsi, de miért lenne a konyha a nők privilégiuma ?! Én mint nő, szívesen átengedem bárkinek a családban, örülök, ha főznek, legalább nem nekem kell.
Egy kikötésem van, pakoljanak össze utána.
14:21
Nem puffogok, csak "imádom", amikor megmondják, mit írjak, amikor éppen azt írtam, csak nem olvasták el.
Kérdező: na ugye, ugye, kiderül, hogy semmit sem csinálsz, csak pusztítod a beszerzett kaját? Ahhoz, hogy teljes értékű használója lehess egy konyhának, a kellemetlenebb dolgokat is be kell vállalni, amik ezzel járnak. Például, miután bepakoltál a mosogatógépbe, elkérheted a bevásárlólistát is és elmehetsz a boltba. Szerintem anyukádnak nem lesz ez ellen kifogása.
És, ismétlem: beszéld meg vele, ha főzni akarsz, mert így csak úgy látja, hogy ő megvesz valamit, tervez valamit, te meg elveszed szó nélkül. Neked hogy esne, ha bekészítenél valamit, hogy másnap megfőzöd, valaki meg lenyúlná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!