Mit tegyek, ha szakítás után a partner bejelenti, hogy terhes és megtartja a babát, akaratom ellenére?
Akkor tisztázzuk a sok jogtudósnak:
Amennyiben a nő azt állítja, hogy védekezik fogamzásgátlóval DE a per során bizonyítani lehet, hogy nem is szedett tablettát (soha csak azt állította), nem rendszeresen szedte hanyagságból az apát nem lehet kötelezni gyermektartás fizetésére.
Ezek bizonyítható kérdések. És a bíróság el is fogadja ha bizonyítottnak látja.
Nem minden esetben lehet bizonyítani, de elég sokban lehetne.
És részemről lezártnak tekintem a kérdést, mert mint kiderült a kérdezőnél nem ez az eset áll fenn.
(Istenem....)
Ez az én hibám, hogy nem bírom megállni.
PÉLDÁUL (megtörtént)
A hiperpigmentált 18 éves későbbi anya a fél falut és kocsmát telekürtölte, hogy hogy meg fogja ma este szívatni a Lakatos Rómeót. Egyszerű volt bizonyítani....
Nem tehetsz semmit, egy nő nem kötelezhető abortuszra.
Azért engem érdekelne, én vagyok-e az apa. Lehet akár 3 hónapos terhes is...apaság megállapítása iránti pert te is kezdeményezhetsz.
Csak kíváncsiságból: ha a tiéd lenne, vállalnád? A gyerek a gond, vagy hogy ne ezzel a nővel legyen közös?
Volt osztálytársamat így verte át egy nő, csak gyereket akart, aztán dobta, szintén egyedül akarta nevelni. Pechjére apukát érdekli a gyerek, azóta harc van.
"Én elsösorban a baba érdekeit nézem, mivel nem szeretném, ha egy felelötlen ember, felelötlen döntése miatt kellene megszületnie !!!"
Ez aztán a felelős álláspont! A baba saját érdeke, hogy inkább legyen öngyilkos, mint hogy megszülessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!