Mit tegyek, ha szakítás után a partner bejelenti, hogy terhes és megtartja a babát, akaratom ellenére?
Nem jártál volna így, ha csak szo.patod!!
Így viszont, ő szo.pat téged!!!
ma 15:06
Persze, hogy nem mindig a férfi a hibás. Viszont egy férfinak megvan a lehetősége, hogy megóvja magát az ilyen meglepiktől.
Védekezés formájára vagyok kíváncsi.
Ha óvszer volt b@hatod, ha azt állította fogamzásgátlót szed, de átvert, van esélyed. Erre van egy jogesetem, de nem keresgélem, ha nem ez a szitu.
Ügyvéd
Kedves utolsó, tévedsz.
Ha a nő azt állítja, hogy fogamzásgátló tablettával védekezik, és a férfi teherbe ejti, a per során (apaság megállapítása iránti per) állíthatja, hogy úgy járt el az alperes (apa), ahogy az az adott helyzetben általában elvárható. Illetve azt is, hogy a felperes (anya) rosszhiszeműsége miatt került méltatlan helyzetbe.
A fentiek bizonyításával nyertek már pert Magyarországon.
ÉS ha nem értesz hozzá... ne okoskodj...
De az még pluszban mekkora görénység (már elnézést a görényektől) hogy egyszer felbukkan hogy közölje terhes és megtartja a babát aztán eltűnik és sehol nem lehet elérni... Szóval direkt csak azért közölte a pasival az "örömhírt" hogy belerúgjon egy jó nagyot? És az ilyen nevezi magát nőnek?
És én megfogadom amit az egyik válaszoló írt: óvszer minden körülmények között, még akkor is ha szed a csaj tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!