Más komoly kapcsolatban élőt is megviselne ez a kijelentés?
Figyelt kérdés
Párommal több, mint 5 éve együtt vagyunk. Megtudtam, hogy előttem egy házas, nálam egy tízessel idősebb nővel is volt kapcsolata. Ezt a nőt ismerem, elég jóban vagyok vele.
A probléma a szexben van. Sajnos én nem élvezem túlságosan, mind1 ezen túlléptünk már pár éve. De a párom kijelentette a következőt mikor erről a nőről mesélt:
"Hát bizony nála, akárcsak az összes többi nőmnél nem volt gond az élvezés. Sőt.. neked az ellentéted volt"
Én ezt késforgatásnak éreztem a szívemben. Vagy csak túlreagálom? Olyan rosszul esett. Nem tudok mit csinálni sajnos. Vagy igen?
26N
2012. jan. 9. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!