Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más komoly kapcsolatban élőt...

Más komoly kapcsolatban élőt is megviselne ez a kijelentés?

Figyelt kérdés

Párommal több, mint 5 éve együtt vagyunk. Megtudtam, hogy előttem egy házas, nálam egy tízessel idősebb nővel is volt kapcsolata. Ezt a nőt ismerem, elég jóban vagyok vele.

A probléma a szexben van. Sajnos én nem élvezem túlságosan, mind1 ezen túlléptünk már pár éve. De a párom kijelentette a következőt mikor erről a nőről mesélt:

"Hát bizony nála, akárcsak az összes többi nőmnél nem volt gond az élvezés. Sőt.. neked az ellentéted volt"

Én ezt késforgatásnak éreztem a szívemben. Vagy csak túlreagálom? Olyan rosszul esett. Nem tudok mit csinálni sajnos. Vagy igen?

26N

2012. jan. 9. 12:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
26%

Drága #9

Ezt egészen pontosan melyik mondatomból olvastad ki? Mert, akárhogy is nézem, nem találom ezt a mondatot.

De mégcsak erre utalót sem...

2012. jan. 9. 12:59
 12/41 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos?? Ugyan miért kellett volna bocsánatot kérnie? Nem felhánytorgatásként mondta ezt a kijelentést, hanem épp erről a nőről beszélt, és közölte, mint tényt, aminek mellesleg te is beismered a valóságtartalmát.

Te el nem tudod képzelni, milyen olyan nővel szexelni, aki nem élvezi azt. És ő mégis ezt teszi 5 éve, úgyhogy ha valakit mindenképp sajnálni kell, akkor az ő.

Te mit tettél az ellen, hogy rossz legyen neked a szex? Az oké, hogy te elvárod tőle, hogy minőségi szex nélkül éljen (mert ez az), de akkor legalább ne csinálj mártírt magadból, ha tesz egy ilyen (igaz) kijelentést.

Ez olyan, mint ha lenne rajtad 20 kg, és elmondaná, hogy az előző csaja meg vékony volt, pont az ellentéted.

Igaz lenne, nem? Biztos az is rosszul esne. Pedig ha veled van 5 éve, akkor szeret és ez számít, hisz egy fontos dologról mond le a kedvedért (mert a jó szex nem azt jelenti, hogy elélvezek és kész).

Ha túlsúlyos lennél, fogyni próbálnál. A szexuális gondokra is van megoldás. Te mit tettél meg a javulás érdekében?

2012. jan. 9. 13:00
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
Mindkettőtöknek kell tenni, hogy jobb legyen a szex... Te sem vagy ártatlan, és okolhatatlan, mert rossz a szex, és a párod sem... Viszont ha nem is akarjátok megoldani, akkor ez ennyi...
2012. jan. 9. 13:01
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Drága # 5!

Én is ezt olvastam ki soraidból.

Bánomisén válaszával értek egyet.

2012. jan. 9. 13:02
 15/41 anonim ***** válasza:
94%
"néha utána szokott segíteni nekem, de ezt is már csak kérésre" - mi is a baj? Tehát menne ez, csak a pasi topa. Az meg, hogy mit mond a volt nőiről meg azok teljesítményéről hol van igazolva? Lehet, ha beszélnél velük, mind azt mondaná, hogy a hapsi egy önző gyorstüzelő, sosem volt jó vele a szex. Le akarja rombolni az önbizalmadat, ezek után még szép, hogy nincs is kedved hozzá. Ez a mondat zakatol az agyadban. Nem tudsz mit csinálni? Dehogynem. Megmondod neki, milyen érdekes, a Kati (Zsuzsi, Mari) mind azt mondja, hogy ugyanilyen gondjaitok voltak. Mégsem te vagy a nagytudású, apukám!
2012. jan. 9. 13:21
 16/41 anonim ***** válasza:
22%
Az olvasodtak alapján nekem az jött le ,hogy a te párod egy hideg , magának való férfi aki már un téged.Vagy ha rosszul gondolom ,akkor meg legyen változatossabb a szex ne legyen egyhangú...próbáljatok ki valami mást és talán úgy helyre jön minden.Ha meg nem akkor valószínüleg nem szeret.
2012. jan. 9. 13:31
 17/41 anonim ***** válasza:
84%
A pasid egy főparaszt, és még pancser is. :)
2012. jan. 9. 13:34
 18/41 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem csak idegesíteni akart. Vagy a nő kamuzott neki, és mindig azt mondta, hogy ő elélvezett. (aztán ki tudja, hányszor játszotta meg az orgazmust)

Exbarátom előttem egy 20 évvel idősebb, szintén házas, 3 gyerekes nőt dugott. Mikor velem összejött, még szűz voltam. Kérdezgettem a szexuális kapcsolatairól, és hogy az orgazmus-dolog hogy ment nála. Tudod, mit mondott? Azt, hogy egy idő után a két fél annyira összeszokik, annyira egy húron pendül, hogy ha a pasinak orgazmusa lesz, akkor a nőnek is automatikusan az lesz akár két perc szex után is. Ki hiszi el ezt az oltári nagy baromságot?! Az, akinek egy öregedő nőci ezt kamuzza.

Nekem sem ment könnyen az orgazmus, olyankor mindig ő volt megsértődve. Nekem is fölemlegette a mamit, hogy bezzeg ő aztán tudott élvezni. (színészkedni)

Ha ezt sokszor a fejedhez vágja, akkor hagyd ott a fenébe! Aki ennyire egocentrikus, az nem érdemel meg mást, csak színészkedő nőket.

2012. jan. 9. 13:45
 19/41 anonim ***** válasza:
67%
Ha a szex ennyire nem működik, nem tudom mit kerestek még egymás mellett. 60-70 évesen lehet, hogy már belenyugszik az ember, na de huszonévesen...
2012. jan. 9. 13:54
 20/41 anonim ***** válasza:
36%
Lányok, azért vegyetek vissza picit. A kérdező van tele annyira gátlásokkal, hogy nem képes az orgazmust elérni, ez nem a pasi hibája, egy ilyen szorongásokkal teli nőt a világon senki nem lenne képes elélveztetni. Az is lehet a baj, hogy túl sokat maszturbál, ezért a közösülés közbeni finomabb ingerlésre már nem reagàl, csak a direkt a csiklót érő manuális/orális izgatást élvezi-ezen megint csk a kérdező tud vàltoztatni. A. férfi pedig jobban ki van készülve a kérdezőtől, mint fordítva, ha szerencsétlen már a saját csajának bizonygatja, hogy ő igenis jó a szexben, hiszen más nőknek nem volt problémájuk vele... Egy kudarcélmény lehet neki minden szeretkezés veled.
2012. jan. 9. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!