Más komoly kapcsolatban élőt is megviselne ez a kijelentés?
Párommal több, mint 5 éve együtt vagyunk. Megtudtam, hogy előttem egy házas, nálam egy tízessel idősebb nővel is volt kapcsolata. Ezt a nőt ismerem, elég jóban vagyok vele.
A probléma a szexben van. Sajnos én nem élvezem túlságosan, mind1 ezen túlléptünk már pár éve. De a párom kijelentette a következőt mikor erről a nőről mesélt:
"Hát bizony nála, akárcsak az összes többi nőmnél nem volt gond az élvezés. Sőt.. neked az ellentéted volt"
Én ezt késforgatásnak éreztem a szívemben. Vagy csak túlreagálom? Olyan rosszul esett. Nem tudok mit csinálni sajnos. Vagy igen?
26N
Ha nem megy vele, ezért nem hibáztathat csak téged. A pasinak a kudarca, ha nem tud egy nőt kielégíteni. Erről beszélnetek kell. pl. beszéld meg vele, hogy ne utána elégítsen ki kézzel, hanem előtte. Meglátod, sokkal jobban fog esni a d*gás :-)Mi már régóta így csináljuk, mert nehezen élvezek el hüvelyben és így sokkal jobb :-) Csak megsúgom, hogy fantáziálhatsz is közben, a gondolatok szabadok ;-)
Viszont ha nem tudsz erről vele beszélni, akkor még jobban megerősítem,hogy őbenne van a hiba.
Ugyan már fiúk! ha tudnátok, hogy hány és hány nő színleli az orgazmust csak azért, hogy nektek jobb kedvetek legyen, és bikának érezzétek magatokat...ha valaki őszintén megmondja, hogy mi a baj, az meg már nem igazán kecsegtető, ugye?
Nem kell minden idióta ribinek hinni, és különben is, ha igazi férfi vagy, akkor meg tudod különböztetni az igazi orgazmust a színlelttől.
Szerintem elsősorban inkább beszélgetni kellene erről sokat, és utána a tárgyra térni. Ha lelki okai vannak a szorongásnak, akkor meg pláne.
24/n
Azért azt is olvassátok ugye hogy csak kérésre segít utána... ez számomra furcsa, mert a pasi akit érdekel hogy neked is jó legyen az nem ilyen, nem kell kérni tőle. Az is furcsa nekem hogy az előző nőiről beszél neked, ráadásul úgy hogy tudhatja hogy ezzel megbánt téged, mert ez egyértelmű. Nem látom hogy a barátodat cseppet is érdekelnék a te érzéseid.
De az is igaz hogy ezen a dolgon valahogy változtatnod kéne, mert élvezhetnéd is, csak talán orvoshoz kéne elmenned aki segít. A legtöbbször van erre megoldás, csak az emberek félnek segítséget kérni.
Lehet az idõsebb nõ ki volt éhezve, azért volt olyan,amilyen.
Na és ahogyan elõttem is irtak, sokan eljatszak a nagy orgazmust.Ez bizonyitott tény.
Kérdezõ én inkabb azt kérdezném tõled, hogy valóban szereted te ezt a pasit? Hidd el nekem lehet, hogy az a probléma.
"ha igazi férfi vagy, akkor meg tudod különböztetni az igazi orgazmust a színlelttől. "
IGAZI nő soha nem színlel orgazmust.
Hát nem tudom, én válaszoltam, hogy sztem ez a kettőtök hibája, mindketten többet kéne hogy igyekezzetek.
Emellett nekem minden alkalommal van orgazmusom, maximum akkor nincs ha épp nekem nincs kedvem a szexhez (menstruáció,fáradtság), és akkor csak én elégítem ki a párom. Úgyhogy én a saját kapcsolatomból indulok ki, ahol a sok beszélgetés, az őszinteség, és az erogén zónák/ szexuális vágyak felfedezése igenis idáig vezetett, hogy a szex csodás. Bocs, hogy élek.
"IGAZI nő soha nem színlel orgazmust."
Így van.
Biztos tele van velük a padlás, mi?
Ha a nőnek problémája van az orgazmussal, az meg kell beszélni, és nem a fejéhez kell vágni, hogy a másikkal bezzeg milyen jó volt...Erről ennyit.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!