Miért jó egyes nőknek 3-4 állami gondozott gyereket nevelni, minthogy elmenne dolgozni? És még van mellette sajátja is.
Nekem párom élt nevelőszüléknél, én szentül hittem, hogy szeretik, mindene megvolt márkás ruhák, külön szoba, gimibe járt, egészen addig hittem azt, hogy szeretik míg fel nem merült az hogy összeköltözünk, onnantól kezdve kígyót békát rám kiabáltak (14 évet volt náluk párom), de mind kiderült a pénz miatt... érzelmileg zsarolták, engem mindenféle utolsó ribinek elhordtak jah és 6an voltak ott összesen...
mivel anyucika hivatásos nevelőszülő volt, kapott gyerekenként 136 ezret, mellé a csp-t gyerekenként 12200 ft-ot a 18 felettiek után plusz 36000 és a "munkabért" gyerekenként x összeget(erről nincs információm)
Nyitott egy vállalkozást, ahol a gyerekekkel elvégeztette gyostalpalón a szükséges dolgokat, és velük csináltatott mindent (könyvelés, kiszolgálás, rendelés felvétele) így neki megérte, mert semmit nem fizetett...
plusz a gyerekek 23 éves koráig kaptak majd 2 millát, életkezdéshez, de ő beseperte h nem azért neveltelek titeket 14 évig...
Ütve voltak a gyerekek, nem rendszeresen,de ha igen, akkor eléggé brutálisan...
közbelépni nem tudunk mert ennyiből le van kenyerezve a gyámügy és semmit nem csinálnak velük...
jajj igen és mióta megvannak a gyerekek költöztek nagyobb lakásba, rendszeresen étterembe járnak, meg hajókirándulásokra... sztem nem lehet véletlen...
És magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!