Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami mas megoldas? Hogyan...

Valami mas megoldas? Hogyan lehet "tulelni"? Nagyon nehez igy!

Figyelt kérdés
Elvalt anyuka vagyok,szeretek ismerkedni,baratkozni,de nem vagyok bulizos tipus/disco,ismerkedo helyek.../.Nagyon hianyzik a szeretet,szerelem,sex!Kulfoldon elek/Kanada/,es itt eleg nehez normalis tarsat talalni,foleg ha mar gyerek is van!Volt vki hasonlo szituacioban itt?Hogyan talalt tarsat maganak?
2009. máj. 24. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

interneten, munkahelyen. Nem csak kanadában nehéz társat találni, hanem mnidenhol máshol, gyerekkel meg nem csak ott találsz magadnak nehezebben, olyan emebrek között keresgélj, akiknek család kell, akik magányosak, akiknek számit a szerelem, nem pedig bulira meg szabadságra vágynak és csak szexre. Hát suttyók közt biztos nem találnál megfelelő pasit, a bulikban meg főleg nem.

Ha értesz a nyelvén, akkor bármi lehetséges a származásától függetlenül, ha zárkózottabb vagy vagy nincsenek lehetőségeid ott a netes társkeresés, pl love.hu

sőt halottam olyanrol, aki úgy vette el a kedvesét feleségül, hogy két külön nyelvet beszéltek, egy leőnye volt, h nem veszekedtek, mégis halálosan szerelmesek egymásba :) mindenhol akad ilyen kincs, lehet ritka, de akad hidd el, majd eljön a te időd, lehet ő akad rád, amikor nem számitasz rá :) minden jót!

2009. máj. 24. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
amúgy a gyermek megkönnyíti a odlgod, mert aki elfogadja a gyerekedet, és téged, az csak rendes pasi lehet, így megtudod h ki a normális.
2009. máj. 24. 01:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én interneten. Vannak komoly oldalak. SOk sikert!
2009. máj. 25. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem jó dolog az internet,de ne feledd h soha nem lehet tudni,hogy ki mondd igazat és ki nem.
2009. jún. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!