Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tartottatok bulit 18. -ik...

Ti tartottatok bulit 18. -ik születésnapotok alkalmából?

Figyelt kérdés
Mindenki azt kérdezi, hogy hol fogom tartani a szülinapi bulimat. Én nem szeretnék tartani, eleve alig vannak igazi barátaim, inkább felszínes haverok, miattuk pedig nem tartok bulit, felesleges. De mégis csak 18 éves leszek, az ismerőseim körében mindenki hatalmas bulival ünnepelte, emiatt rosszul érzem magam, lúzernek. Anyám is azzal nyaggat, hogy majd ő szervez nekem, mert hát ez különleges alkalom, nagykorú leszek. Ti hogy ünnepeltétek? Én inkább nyomásnak érzem már, legszívesebben elutaznék valahova, hogy ne kelljen semmit csinálnom.
2012. jan. 7. 16:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szilveszterkor van a szülinapom! És a barátaim hívtak bulizni (házibuli). És ott megkaptam életem első csókját és a szerelmet is. *-*

18/N úgy pár napja. :D

2012. jan. 8. 11:45
 22/23 anonim ***** válasza:
nem tartottam bulit a szülinapomon, és ha kényszernek érzed, akkor te se tarts.
2012. febr. 14. 14:23
 23/23 anonim válasza:
Szerintem elég, ha nem akarsz nagy felfordulást hogy a legjobb barátaidat elhívod egy pizzára. 12 vagyok, de én is ezt tettem. :D
2014. jan. 21. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!