Ti tartottatok bulit 18. -ik születésnapotok alkalmából?
Figyelt kérdés
Mindenki azt kérdezi, hogy hol fogom tartani a szülinapi bulimat. Én nem szeretnék tartani, eleve alig vannak igazi barátaim, inkább felszínes haverok, miattuk pedig nem tartok bulit, felesleges. De mégis csak 18 éves leszek, az ismerőseim körében mindenki hatalmas bulival ünnepelte, emiatt rosszul érzem magam, lúzernek. Anyám is azzal nyaggat, hogy majd ő szervez nekem, mert hát ez különleges alkalom, nagykorú leszek. Ti hogy ünnepeltétek? Én inkább nyomásnak érzem már, legszívesebben elutaznék valahova, hogy ne kelljen semmit csinálnom.2012. jan. 7. 16:56
1/23 anonim válasza:
Meglepetés bulit tartottak nekem a barátaim, sajnos nekem akkor nem volt énzem bulit tartani, piát, kaját fizetni, így összedobták a pénzt és tartottak bulit.
2/23 anonim válasza:
Nem. Mondjuk én soha nem ünneplem a szülinapom. Az év legutálatosabb napja számomra. Gyűlölöm.
3/23 anonim válasza:
Én kórházban feküdtem, műtét után lábadozva. Az ápolóktól szülinapi ajándékként új tasak infúziót kaptam. Jó volt a buli.
4/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg én ezzel nem is nagyon foglalkozom, vannak súlyosabb gondjaim is, mint pl. 2 emelt érettségire való felkészülés, felsőfokú nyelvvizsga, meg eldönteni, hogy első 3 helyen milyen szakot szeretnék megjelölni. Nem értem, másnak miért ez a legnagyobb problémája, de zavar, hogy kérdezgetik.
2012. jan. 7. 16:59
5/23 A kérdező kommentje:
Harmadik, sajnálom, elég rossz lehetett:(
2012. jan. 7. 17:00
6/23 anonim válasza:
Tartottam egy lazítós hétvégét 2 barátnőmmel, de buli nem volt. Csináltam egy nagy tortát, volt egy csomó kaja, film, pletyi... Nem volt rossz, na. :P
7/23 anonim válasza:
Én februárban leszek 18 és nem fogok tartani semmilyen bulit. Nekem is alig van 1-2 barátom. Max velük elmegyünk egy pizzára vagy cukrászdába, nekem ez bőven jó. Nekem is sok ismerősöm nagy bulit tart.. engem nem hoz lázba
8/23 anonim válasza:
Nem unnepeltem, ahogy egyiket se, hulye idopontban van dec 25. -en..
9/23 anonim válasza:
Én úgy 13-4 évesen tartottam bulit, utána elmondtam, hogy én hol ünneplem a születésnapom, aki akar, az oda jöjjön.. :) 18. születésnapomon meccsen voltam, nem érdekelt.. :) Utána mondjuk tartottak nekem 2 héttel később meglepi bulit, így tényleg meglepődtem.. :) De azért lett ennyivel később, mert sokan nem tudtak volna eljönni ha máskor van.. jó volt. :)
10/23 anonim válasza:
Iskolában voltam, szakmunkásvizsgáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!