Ti tartottatok bulit 18. -ik születésnapotok alkalmából?
Én megpróbáltam tartani, de nem nagyon jött össze.
Mivel nekem nyáron van a szülinapom gondoltam tartok egy jó kis medencés partyt.Készültem rá, vettem egy csomó piát, barátnőmmel előző nap egésznap a konyhába sürögtünk, pogácsát meg tortát sütöttünk, salátákat csináltunk, húst pácoltunk.Egy egész tábla szalonnát vettem.
Rengeteg embert meghívtam, persze mind azt mondták hogy jönnek.
Aztán voltunk hatan!!!Jó buli volt így is, mondjuk én nagyon nem ihattam mert akkor már terhes voltam, de ettől függetlenül jól éreztem magam.
Az viszont nagyon elkeserített hogy szinte senki nem jött el, hiába a nagy készülődés.(Bezzeg ha nem készültem volna)
Na azóta megfogattam hogy soha többet nem szervezek bulit.
Emiatt ne érezd magad rosszul..:) Nekem tavaly volt a 18. és rokonokkal jöttünk össze. Jó volt azért, de semmi különleges csak egy átlagos szülinap, de most azért hogy jujj nekem szülinapi bulim legyen mikor közben még soha sem volt..hát nem hiányzott..:) És ettől nem érzem magam lúzernek..:D Szerintem az sokkal gázabb ha csak kényszerből csinálsz bulit..úgyhogy nyugi majd lesz ahogy lesz..ez is elmúlik úgyis..:)
L/18
a legjobb bulik azok, ahova csak úgy betévedsz
vagy ha hozzád tévednek be ismeretlenek
legjobb... egy csomó embert megismerhetsz
Én tartottam, de nálunk minden hétvégén volt buli az osztályban, voltak állandó résztvevők, mi meg akkor épp csak elmentünk, ha már szülinapom volt.
Nem terveztem nagy bulit (mert tapasztalataim szerint azok lesznek a legrosszabbak), mégis tökéletesre sikeredett, először a családdal voltunk étteremben, aztán a közeli barátnőimmel koktélozni, aztán egy táncos helyen, aztán a fiúkhoz csapódtunk és hajnalig dumáltunk egy kocsmában, hazafele reggeli a szerájban.. Szóval minden volt, és a legjobb társaságban. :)
Ha nyomásnak érzed hagyd, mint írtam a legjobb esték mindig hirtelen jönnek, és szerintem nem is kell, hogy alkalomhoz kötődjön. Az már csak szerencsés egybeesés. :)
Most így hirtelen nem is emlékszem már a 18. szülinapomra :D
Én soha sem szoktam nagy ünneplést csinálni a szülinapomon. Max a család átjön, felköszöntenek, tortázunk és ennyi. Szerintem a 18. is így telt, mert nekem sincsenek barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!