Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tartottatok bulit 18. -ik...

Ti tartottatok bulit 18. -ik születésnapotok alkalmából?

Figyelt kérdés
Mindenki azt kérdezi, hogy hol fogom tartani a szülinapi bulimat. Én nem szeretnék tartani, eleve alig vannak igazi barátaim, inkább felszínes haverok, miattuk pedig nem tartok bulit, felesleges. De mégis csak 18 éves leszek, az ismerőseim körében mindenki hatalmas bulival ünnepelte, emiatt rosszul érzem magam, lúzernek. Anyám is azzal nyaggat, hogy majd ő szervez nekem, mert hát ez különleges alkalom, nagykorú leszek. Ti hogy ünnepeltétek? Én inkább nyomásnak érzem már, legszívesebben elutaznék valahova, hogy ne kelljen semmit csinálnom.
2012. jan. 7. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbáltam tartani, de nem nagyon jött össze.

Mivel nekem nyáron van a szülinapom gondoltam tartok egy jó kis medencés partyt.Készültem rá, vettem egy csomó piát, barátnőmmel előző nap egésznap a konyhába sürögtünk, pogácsát meg tortát sütöttünk, salátákat csináltunk, húst pácoltunk.Egy egész tábla szalonnát vettem.

Rengeteg embert meghívtam, persze mind azt mondták hogy jönnek.

Aztán voltunk hatan!!!Jó buli volt így is, mondjuk én nagyon nem ihattam mert akkor már terhes voltam, de ettől függetlenül jól éreztem magam.

Az viszont nagyon elkeserített hogy szinte senki nem jött el, hiába a nagy készülődés.(Bezzeg ha nem készültem volna)

Na azóta megfogattam hogy soha többet nem szervezek bulit.

2012. jan. 7. 17:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyébként általában azok, akik nagy bulit csaptak, olyanokat hívtak meg, akiket nem is ismernek. Pl. mondták, hogy mindenki hozzon magával valakit, így összegyűlt 30-40 ember, akiknek minimum a felét nem ismerték. Én meg ezt nem szeretném, úgyhogy szerintem a szülinapomat csak a családommal ünneplem.
2012. jan. 7. 17:12
 13/23 anonim válasza:
100%

Emiatt ne érezd magad rosszul..:) Nekem tavaly volt a 18. és rokonokkal jöttünk össze. Jó volt azért, de semmi különleges csak egy átlagos szülinap, de most azért hogy jujj nekem szülinapi bulim legyen mikor közben még soha sem volt..hát nem hiányzott..:) És ettől nem érzem magam lúzernek..:D Szerintem az sokkal gázabb ha csak kényszerből csinálsz bulit..úgyhogy nyugi majd lesz ahogy lesz..ez is elmúlik úgyis..:)

L/18

2012. jan. 7. 17:23
 14/23 anonim válasza:
52%

a legjobb bulik azok, ahova csak úgy betévedsz

vagy ha hozzád tévednek be ismeretlenek

legjobb... egy csomó embert megismerhetsz

2012. jan. 7. 17:26
 15/23 anonim válasza:
mármint az előző válasz a 12-esre
2012. jan. 7. 17:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tartottam, de nálunk minden hétvégén volt buli az osztályban, voltak állandó résztvevők, mi meg akkor épp csak elmentünk, ha már szülinapom volt.

Nem terveztem nagy bulit (mert tapasztalataim szerint azok lesznek a legrosszabbak), mégis tökéletesre sikeredett, először a családdal voltunk étteremben, aztán a közeli barátnőimmel koktélozni, aztán egy táncos helyen, aztán a fiúkhoz csapódtunk és hajnalig dumáltunk egy kocsmában, hazafele reggeli a szerájban.. Szóval minden volt, és a legjobb társaságban. :)

Ha nyomásnak érzed hagyd, mint írtam a legjobb esték mindig hirtelen jönnek, és szerintem nem is kell, hogy alkalomhoz kötődjön. Az már csak szerencsés egybeesés. :)

2012. jan. 7. 17:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is jó, ha egy buliban vannak idegenek, de ezt inkább a házibulikra érteném, a szülinap számomra olyan, hogy mégis csak azt ünnepeljük, hogy megszülettem, ha ismeretlenek is teszik, akkor az elég furán jön le. Hát nem tudom, hogy mi lesz, szerintem konkrétan a szülinapom napján elutazunk a szüleimmel valahova, mert pont hétvége lesz, aztán 1 hét múlva meg lehet, hogy elhívok pár embert valami szórakozóhelyre.
2012. jan. 7. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem volt, de még most sem a legjobb emlék... Pedig csak közeli ismerősöket hívtam, készültem rengeteget, meg volt oldva az ittalvás, minden jó volt...de a másnap...felkelek 10kor, a testvérem szobájában aludtam, mert a saját ágyamban a "plátói szerelmem"(exbarát, egész gimi alatt odáig voltam érte, és szakítás után eljátszottuk, hogy barátok vagyunk...) ott feküdt egy másik lánnyal, nem szexeltek, de azért nem volt jó látni őket...szóval ébredés...mindenki hazament...a konyháig eljutottam valahogy a nappali sártengerén keresztül, ott egy cetli a legjobb bnőimtől, hogy hívjam őket nyugodtan, ha takarítani kell :) okké, gondoltam, akkor szétnézek, mi a helyzet odakint...hát, nem kellett volna :D cigicsikkek, műanyag poharak, aludobozok, sőt, egy lyukba, amit a kutyáink ástak, el volt rejtve egy vodkás, és egy sörös üveg XD végülis nem hívtam a bnőim, hagy aludjanak, összepakoltam..ja és megtaláltam a telefonom roncsát, amit háromszor földhöz vágtam, mert úgy ki voltam borulva az exbarát miatt...nekem ilyen volt a 18. :D Ja és azóta anyukám nem engedi, hogy bulit csináljak otthon...nem is értem, miért :D:D:D Üdv! :) 20/L
2012. jan. 7. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18. szülinapomon anyukám életveszélyes állapotban feküdt a kórházi ágyon. (szívinfarktus) Nekem az volt a buli, amikor beérve a kórházba azt mondta a doki, hogy túl van rajta, és életben marad.
2012. jan. 7. 21:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Most így hirtelen nem is emlékszem már a 18. szülinapomra :D

Én soha sem szoktam nagy ünneplést csinálni a szülinapomon. Max a család átjön, felköszöntenek, tortázunk és ennyi. Szerintem a 18. is így telt, mert nekem sincsenek barátaim.

2012. jan. 7. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!