Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan és miért tartottatok...

Hogyan és miért tartottatok szünetet? Ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?

Figyelt kérdés

Hogyan és miért tartottatok szünetet több éves párkapcsolatban?

Én szeretem, de sajnos úgy érzem ez csak egyoldalú.

Szünetkor ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?

Köszönöm, ha válaszoltok!!

2011. máj. 19. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A szünetnek általában nem lesz vége, csak a kapcsolatnak. Ez csak annak a körülirása, hogy szakitani akar valamelyik, de nem akarja direkt ezzel kezdeni.
2011. máj. 19. 20:12
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha már szünetben gondolkozol, akkor azt tanácsolom, ne csapd be se magad, se a párod! Egy szünet a kapcsolatban 99%-ban előbb, vagy utóbb, de szakítással végződik.

Amúgy én nem tartottam még szünetet, pár éve pedig már házas vagyok.

2011. máj. 19. 20:16
 3/18 A kérdező kommentje:

A szünetnek nincs vége? Házasságban, több éves kapcsolatban babavárás idején sem?

Nincs esély, hogy rájön, hogy hiányzunk Neki és változtatni kellene, mert hibázott?

Először én akartam szünetet, mert besokaltam. De párom is belement, olya annyira, hogy azóta nem is hívott (30 órája).

Valójában nem akarok szakítani. Úgy voltam vele, hogy ezt ki kell bírnom annak érdekében, hogy változzon!

2011. máj. 19. 20:21
 4/18 anonim ***** válasza:
pfúúúúh én sem tartottam még szünetet... valahogy annyira hülyeségnek tartom. szerintem felesleges!
2011. máj. 19. 20:23
 5/18 anonim ***** válasza:
2,5 év után tartottunk három hónap szünetet. Újrakezdtük az egészet, randizni kezdtünk, eljárogatni, udvarolt nekem. Azóta nem tartottunk szünetet, ennek már tíz éve.
2011. máj. 19. 20:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Én szakítanék, de úgy érzem, hogy nem bírnék Nélküle élni, mert imádom. De így nem bírom már elviselni és még megbeszélni sem lehet Vele szörnyű, amiket leművel mostanában!
2011. máj. 19. 20:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi még nem tartottunk szünetet, mert szerintem is az csak a szakitás álcázása. 23 éve vagyunk házasok, de eddig még nem volt egyikünkben sem ilyen igény.
2011. máj. 19. 20:28
 8/18 A kérdező kommentje:

Ti miért tartottatok szünetet? Három hónap után hogyan sikerült újrakezdeni? Ki kezdeményezett?

Én nem szeretném Őt kihagyni a Babánk születéséből! Bár eddig sem vártuk Őt együtt sajnos. Sőt még rá is kérdezett egy összeveszésnél, hogy biztosan Tőle van e. Ezt nagyon nehéz megemésztenem.

2011. máj. 19. 20:28
 9/18 A kérdező kommentje:

Olyan jó Azoknak, Akik meg tudják beszélni a párjukkal, ami a lelküket már nagyon nyomja.

Én akárhogyan próbáltam, mindig azt mondta, hogy csöndbe legyek vagy ne nyagassam. Én meg már 4 éve besokaltam, hogy mindent le kell nyeljek.

2011. máj. 19. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Pár óránál több szünet még sosem volt,nincs értelme.Volt már csúnya veszekedés,meg hogy hagyjuk abba legalább egy időre,de pár órán belül valamelyikőnk mindig mondta h hülyeség,béküljünk
2011. máj. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!