Hogyan és miért tartottatok szünetet? Ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?
Hogyan és miért tartottatok szünetet több éves párkapcsolatban?
Én szeretem, de sajnos úgy érzem ez csak egyoldalú.
Szünetkor ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?
Köszönöm, ha válaszoltok!!
Ha már szünetben gondolkozol, akkor azt tanácsolom, ne csapd be se magad, se a párod! Egy szünet a kapcsolatban 99%-ban előbb, vagy utóbb, de szakítással végződik.
Amúgy én nem tartottam még szünetet, pár éve pedig már házas vagyok.
A szünetnek nincs vége? Házasságban, több éves kapcsolatban babavárás idején sem?
Nincs esély, hogy rájön, hogy hiányzunk Neki és változtatni kellene, mert hibázott?
Először én akartam szünetet, mert besokaltam. De párom is belement, olya annyira, hogy azóta nem is hívott (30 órája).
Valójában nem akarok szakítani. Úgy voltam vele, hogy ezt ki kell bírnom annak érdekében, hogy változzon!
Ti miért tartottatok szünetet? Három hónap után hogyan sikerült újrakezdeni? Ki kezdeményezett?
Én nem szeretném Őt kihagyni a Babánk születéséből! Bár eddig sem vártuk Őt együtt sajnos. Sőt még rá is kérdezett egy összeveszésnél, hogy biztosan Tőle van e. Ezt nagyon nehéz megemésztenem.
Olyan jó Azoknak, Akik meg tudják beszélni a párjukkal, ami a lelküket már nagyon nyomja.
Én akárhogyan próbáltam, mindig azt mondta, hogy csöndbe legyek vagy ne nyagassam. Én meg már 4 éve besokaltam, hogy mindent le kell nyeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!