Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan és miért tartottatok...

Hogyan és miért tartottatok szünetet? Ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?

Figyelt kérdés

Hogyan és miért tartottatok szünetet több éves párkapcsolatban?

Én szeretem, de sajnos úgy érzem ez csak egyoldalú.

Szünetkor ki szokott és mennyi idő után hamarabb jelentkezni?

Köszönöm, ha válaszoltok!!

2011. máj. 19. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

20:23 vagyok.

Ellaposodott a kapcsolat, egyformák voltak a napok.

Nem kezdeményezett senki, összefutottunk egy rendezvényen, először haraggal voltunk, aztán vettünk két sört, leültünk beszélgetni, a két sörből több lett, és hajnalig beszélgettünk.

Az érzések (amíg végig ott voltak), újult erőre kaptak, de nem rohantunk fejjel a falnak, újra elkezdtünk beülni helyekre, moziba járni, sétálni, fagyizni, koncertre, barátokkal. Lassacskán mentünk újra bele. Mint mondtam, ennek tíz éve.

2011. máj. 19. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Szünet = a szakítás odázásával.
2011. máj. 19. 21:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez a Valaki mindig én voltam eddig, Aki engedett. Ő soha, eddig én tartottam egyben a családot.
2011. máj. 19. 21:20
 14/18 A kérdező kommentje:

Nálunk az utóbbi években mindig én kezdeményeztem mindenben.

Szünet az szakítás a férfiaknál?

2011. máj. 19. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Tőlem eddig egy pasim kért szünetet! Vége is lett. Én nem hiszek benne! Mindig azt mondtam,hogy ha a páromnak idő kell ahhoz, hogy rájöjjön szeret-e, akkor az már régen rossz. A férjemmel is van viták, veszekedések, de imádjuk egymást. Soha nem gondolkodtunk szüneten!
2011. máj. 20. 08:37
 16/18 anonim ***** válasza:
nekünk fél év volt, ő kérte hogy szüneteljünk, én nem mentem bele, szóval én valódi szakításnak vettem. aztán mégiscsak szünet lett belőle, hiszen fél év után újra felvettük a kapcsolatot (ő jelentkezett), 1 hónap múlva pedig ismét összejöttünk, ennek már 5 hónapja, és sokkal de sokkal jobb a kapcsolatunk :)
2011. máj. 20. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Most akarsz szunetet mikor a kozos babátokat várod? Vagy szakíts vagy maradj, a szunetnek a Ti helyzetetekben nincs értelme. Nehéz hónapok, évek jonnek, gondold át a kapcsolatotokat, bár szerintem egy ilyen langyos semmit már nem érdemes felmelengetni.
2011. máj. 20. 09:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki tíz éve tartott szünetet. Annyiban igazatok van, hogy nem szünet volt, hanem konkrét szakítás, csak újra tudtuk kezdeni. A szünet a szakítás előszele.
2011. máj. 20. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!